Η εταιρία συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού EduJob, σε συνεργασία με το e-learning του ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Αθηνών, διοργανώνει την Ημερίδα «Δια-συνδέσου, Πανόραμα Εκπαίδευσης και Εργασίας».

Στόχος της ημερίδας είναι να προσφέρει στους επισκέπτες την πληροφόρηση που χρειάζονται αναφορικά με ζητήματα εκπαίδευσης ή ανεύρεσης εργασίας (συμβουλευτική καριέρας, σύνταξη βιογραφικού, λήψη εκπαιδευτικών και επαγγελματικών αποφάσεων κτλ.). Έτσι, η εκδήλωση έχει χωριστεί στους εξής τομείς:

– One-to-one συναντήσεις με συμβούλους: Εικοσάλεπτες προσωπικές συναντήσεις με συμβούλους καριέρας και επαγγελματικού προσανατολισμού. Εδώ ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να βρει απαντήσεις σε ζητήματα σχετικά με τη σύνταξη βιογραφικού, τον επαγγελματικό προσανατολισμό, δεξιότητες που ζητούν οι εργοδότες, αλλά και να επιδιώξει μια σύντομη συμβουλευτική.

– Workshops: Δραστηριότητες και ομιλίες σχετικά με επαγγέλματα και ειδικότητες του μέλλοντος, προσωπικής αποτελεσματικότητας (διαχείριση άγχους, δεξιότητες, διεκδικητική συμπεριφορά)κ.α.

– Παρουσίαση των εξ αποστάσεως επιμορφωτικών προγραμμάτων του e-learning του ΚΕΚ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συναντήσεις με συμβούλους και εκπαιδευτές σχετικά με τα προγράμματα που ταιριάζουν καλύτερα στις εκπαιδευτικές ανάγκες των επισκεπτών. Ενδιαφέρουσες ομιλίες από μέλη ΔΕΠ και επιστημονικούς συνεργάτες του ΕΚΠΑ.

– Εταιρίες απασχόλησης προσωπικού, όπου οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για συγκεκριμένες προοπτικές στην αγορά εργασίας, αλλά και να προωθήσουν το βιογραφικό τους.

– All day socializing event: 15:30-20:30 Εδώ ο επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να συναναστραφεί με ανθρώπους που δραστηριοποιούνται στο χώρο της εκπαίδευσης και όχι μόνο, ώστε να λάβει ευρύτερες πληροφορίες για τα θέματα που τον ενδιαφέρουν.

Εκθέτες είναι οι ακόλουθοι: E-Learning ΚΕΚ ΕΚΠΑ, EduJob, Kariera.gr, AIESEC.

Όλοι όσοι δηλώσουν συμμετοχή και κάνουν εγγραφή στην Ημερίδα θα παραλάβουν στην ημερίδα ένα εκπτωτικό 

Για εγγραφή στην ημερίδα κάντε κλικ εδώ.

Είσοδος κοινού: 10€