Το φθινόπωρο είναι η εποχή που μαζευόμαστε ξανά στο σπίτι και αρχίζουμε να περνάμε περισσότερες ώρες σε αυτό. Επίσης, αυτή την εποχή οι νέοι φοιτητές κάνουν νέα αρχή αλλά και οι παλιοί φοιτητές επιστρέφουν, στον δικό τους χώρο. Ο Σεπτέμβρης είναι κατεξοχήν ο μήνας του σπιτιού, όπου σκεφτόμαστε όσες ανανεώσεις θέλουμε να κάνουμε.

Φέτος όμως ο Σεπτέμβρης αναδεικνύεται και επίσημα ως “ο μήνας του σπιτιού” αφού 1.000 τυχεροί έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν μεγάλα δώρα για το σπίτι τους. Πώς; Μέσα από το πρόγραμμα επιβράβευσης myPraktiker και το παιχνίδι “Τύχη στο Τετράγωνο“, που τρέχει έως τις 30.09.2020 και μοιράζει στα μέλη του υπέροχα δώρα που αλλάζουν το σπίτι, όπως έπιπλα, φωτιστικά και bonus πόντους! Μήπως είσαι εσύ ο επόμενος τυχερός;

Για να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να συνδεθείς στον λογαριασμό σου myPraktiker και, εάν δεν έχεις ήδη λογαριασμό, να κάνεις εγγραφή με έναν από τους 3 διαθέσιμους τρόπους:

Έτσι, πολύ απλά θα είσαι σε θέση να λάβεις μέρος στο παιχνίδι, επιλέγοντας ένα από τα τετράγωνα που εμφανίζονται στην οθόνη σου. Κάποια από τα τετράγωνα κρύβουν πλούσια δώρα! Επίλεξε αυτό που επιθυμείς και μάθε στη στιγμή αν κέρδισες ή όχι. Η ενημέρωση για το δώρο που κερδίζεις γίνεται με τη λήψη μηνύματος SMS/ Viber.

Τα δώρα, όμως, δεν σταματούν εδώ, καθώς τα μέλη του myPraktiker κερδίζουν πολλαπλά προνόμια, όπως ειδικές μειωμένες τιμές, δώρα και προωθητικές ενέργειες, για τις οποίες θα ενημερώνεσαι συχνά μέσω email, SMS/ Viber ή push notification.

Μέσω του myPraktiker οι χρήστες συμμετέχουν αυτόματα στο πρόγραμμα συγκέντρωσης πόντων και επιβράβευσης με τις αγορές τους. Οι πόντοι προστίθενται αυτόματα στον λογαριασμό τους, έπειτα από κάθε αγορά, χωρίς τη χρήση κάποιας κάρτας καθώς τα μέλη αναγνωρίζονται γρήγορα και εύκολα μόνο με τον αριθμό του κινητού τους τηλεφώνου.

Πιο συγκεκριμένα τα προνόμια που απολαμβάνεις ως μέλος είναι:

  • Για κάθε €1 αγορών, κερδίζεις 10 πόντους, τους οποίους μπορείς να εξαργυρώσεις σε ευρώ στις αγορές σου στα καταστήματα Praktiker, αλλά και στο praktiker.gr
  • Κάθε νέο μέλος κερδίζει με την εγγραφή του 250 πόντους και 150 πόντους ως δώρο για τα γενέθλιά του

Μέσα από την ανάπτυξη της συγκεκριμένης εφαρμογής, βασικός στόχος της Praktiker είναι να παρέχει στους χρήστες βέλτιστη εξυπηρέτηση και προσωποποιημένες υπηρεσίες με τον πιο σύγχρονο τρόπο, καθώς και αποκλειστικές προσφορές και ειδικές εκπτώσεις, βασισμένες στις ανάγκες και τις επιλογές τους.

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται! Χρησιμοποιώντας το myPraktiker App έχεις τη δυνατότητα να ενημερώνεσαι πρώτος από όλους για όλες τις προσφορές που σε αφορούν και ό,τι νέο κυκλοφορεί! Ακόμη, υπάρχει ειδική κατηγορία αφιερωμένη στα καταστήματα, όπου τα μέλη μπορούν να εντοπίσουν άμεσα πληροφορίες για το κατάστημα που επιθυμούν καθώς και αναλυτικές οδηγίες πρόσβασης μέσω ενός interactive χάρτη.

Φυσικά το App προσφέρει τεράστια ευκολία και στις συναλλαγές, αφού με λίγα μόλις κλικ ενημερώνεσαι στη στιγμή για επιστροφές, αποδείξεις και τιμολόγια από προηγούμενες αγορές και τα κουπόνια που έχεις κερδίσει.

Το πρόγραμμα μετράει μέχρι σήμερα 1,5 χρόνο λειτουργίας και η πορεία του φαίνεται να έχει αγκαλιαστεί ιδιαίτερα από τους καταναλωτές αφού έχουν σημειωθεί χιλιάδες εγγραφές, ενώ έχουν δοθεί και εξαργυρωθεί εκατομμύρια πόντοι, που αγγίζουν αξία μεγαλύτερη των €675.000.

Μη χάνεις ούτε στιγμή μπες στο myPraktiker, δοκίμασε την ‘‘Τύχη στο Τετράγωνο’’ και ανανέωσε το σπίτι σου στη στιγμή! Καλή επιτυχία!