Διακοπές, ταξίδι, συναντήσεις, επαγγελματικές υποχρεώσεις. Κανονικότητα. Σε αυτό το πλαίσιο, της επιζητούμενης επιστροφής στην κανονικότητα, το μήνυμα είναι σημαντικό. Πολύ περισσότερο το μήνυμα που έρχεται να ενισχύσει το συναίσθημα με έμφαση και αναφορές στις αξίες της ελληνικής κουλτούρας και του καλοκαιριού.

Στα δύο μεγαλύτερα αεροδρόμια της χώρας, το Ελευθέριος Βενιζέλος στην Αθήνα και το αεροδρόμιο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης, μέσω εμπνευσμένων δημιουργικών, η εταιρία Μασούτης στέλνει μηνύματα γεμάτα εικόνες από Ελληνικό καλοκαίρι, χαρούμενης παρέας και εξαιρετικών γεύσεων. Μηνύματα με τα οποία ταυτίζονται Έλληνες και ξένοι επισκέπτες, μηνύματα που εκπέμπουν το φιλόξενο πνεύμα τόσο της εταιρίας όσο και της χώρας.

Γραμμένες στα ελληνικά και στα αγγλικά, οι αξίες της αλυσίδας «μιλούν» ευθέως σε κάθε αποδέκτη: Ποιότητα, ποικιλία, εξυπηρέτηση, ασφάλεια, μέσα από μια αμιγώς Ελληνική, ανθρωποκεντρική προσέγγιση, μέσα από μια αμιγώς ελληνική οικογενειακή εταιρία αξιών. Γιατί το ταξίδι θέλει ως αποσκευή το κέφι και χαμόγελο!