Προσλήψεις 746 συνοριακών φυλάκων – Ποιες περιοχές αφορούν

Πώς θα κατανεμηθούν οι προκηρυσσόμενες θέσεις


ΕΛΛΑΔΑ
17:03
04/08/2020
Προσλήψεις 746 συνοριακών φυλάκων – Ποιες περιοχές αφορούν
3
loading

Δύο διαγωνισμούς για την πρόσληψη συνολικά 746 συνοριακών φυλάκων, ορισμένου χρόνου, για τα νησιά και την ενδοχώρα, προκηρύχθηκαν χθες από το αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Οι διαγωνισμοί αφορούν στην πρόσληψη 266 συνοριακών φυλάκων ορισμένου χρόνου που θα κατανεμηθούν στα νησιά (98 στη Σάμο, 62 στη Χίο, 46 στην Κω, 43 στη Λέρο, 10 στη Σύμη, μία στην Κάλυμνο και 6 στη Μεγίστη) και 480 που θα κατανεμηθούν στις περιφέρειες Αττικής, Κορινθίας, Δράμας και Ξάνθης.

Από τις προκηρυσσόμενες θέσεις στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ήτοι στις Περιφερειακές Ενότητες Δράμας και Ξάνθης, ποσοστό 5% επιφυλάσσεται αποκλειστικά για τους υποψήφιους Έλληνες/ίδες πολίτες, που ανήκουν στη μουσουλμανική μειονότητα της Θράκης.

Και στις δύο περιπτώσεις οι ενδιαφερόμενοι έχουν προθεσμία να καταθέσουν τις αιτήσεις τους μέχρι τις 28/8/2020, στις 15:00, στα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους, όπου μπορούν να πάρουν πληροφορίες, όπως και στην ιστοσελίδα της αστυνομίας.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar τα δικά μας παιδιά!!!!

  Π.Ε. Ανατολικής Αττικής: Εκατό (100) θέσεις.
   Π.Ε. Νοτίου Σομέα Αθηνών: Ογδόντα (80) θέσεις.
   Π.Ε. Κορινθίας: Εκατό (100) θέσεις

 2. avatar Γύπας

  Αττική, Κορινθία!!!!! ΟΙ συνοριοφύλακες Δεν είναι για να προστατεύουν τα Σύνορα; Εκτός και αν σκοπεύουν να τα δώσουν στους Τούρκους και να φτάσει η Ελλάδα εκεί Αττική και Κορινθία!!!!

 3. avatar τι παναπει!

  τι παναπει οριζμενου χρονου!θα τους στιψουν μεχρι τα 35-38 τους κ μετα πεταμα?δωστε μονιμες θεσεις εργασιας!ολε!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει