Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα μπλόκα για την τήρηση των μέτρων και τις μάσκες

Δείτε φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr από την Βουλιαγμένης


ΕΛΛΑΔΑ
10:58
31/07/2020
Συνεχίζονται οι έλεγχοι και τα μπλόκα για την τήρηση των μέτρων και τις μάσκες
5
loading

Η οδηγία που έδωσε χθες ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς ήταν ξεκάθαρη: «Η μάσκα γίνεται υποχρεωτική». Και αυτό φαίνεται να τηρούν οι πολίτες οι οποίοι εναρμονίζονται στις οδηγίες της Πολιτείας για τη χρήση μάσκας σε Μέσα Μεταφοράς και καταστήματα.

Η χρήση μάσκας όπως γίνεται αντιληπτό από μία βόλτα στους δρόμους και της πρωτεύουσας έχει γίνει ξανά καθημερινότητα για τους πολίτες καθώς πολλοί είναι αυτοί που φορούν μάσκα και στον δρόμο.

Οι έλεγχοι της αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων επίσης έχουν πυκνώσει. Ωστόσο όπως φαίνεται και από το φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr στη Βουλιαγμένης οι έλεγχοι ήταν αρκετοί.

Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

5
σχόλια
 1. avatar ΚαισαριανήΠ

  Κανένας έλεγχος στο [...] θα γίνει; 1 στους 5 το πολύ να φοράει μάσκα (εκτός από το προσωπικό που πάντα φοράει). Για αποστάσεις δεν το συζητάμε. Όλοι είναι αγκαλίτσα.

 2. avatar Το αναπνευστικό

  πρόβλημα που μπορεί να πάθεις από την χρήση μάσκας είναι 1000 φορές μικρότερο από αυτό που μπορεί να πάθεις αν κολλήσεις. Α ξέχασα η κυβέρνηση θέλει να σε έχει φοβισμένο, πια κυβέρνηση ακριβώς, η δική μας ή οι άλλες ευρωπαικές γιατί στην πλειοψηφία τους έχουν επιβάλει χρήση μάσκας. Μάλον συνωμότησαν όλοι μαζί ε?

 3. avatar Babys

  Παραιτηθείτε

 4. avatar dekatesera

  Σε ολη την Ελλαδα να γινονται ελεγχοι, οχι να την τρωνε μονο στην Αττικη...

 5. avatar Μστ

  Στο τέλος θα παθαίνουμε αναπνευστικά από τη πολύωρη χρήση της μάσκας...ακόμη και οι γιατροί το ισχυρίζονται, αλλά η κυβέρνηση επιμένει να μας έχει φοβισμένους και να πιστεύουμε ότι ο κορονοιός ευθύνετα για τα χάλια της οικονομίας.!!

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει