Ένα πραγματικό θρίλερ βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή Φλόγα της Βαρυμπόμπης, από τα ξημερώματα της Πέμπτης όταν τρεις άνδρες ανασύρθηκαν νεκροί από πηγάδι βάθους περίπου οκτώ μέτρων.

Οι πυροσβέστες οι οποίοι επιχείρησαν στο σημείο αντίκρισαν το αποτρόπαιο θέαμα ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μετέδωσε η ΕΡΤ, οι ηλικίες τους κυμαίνονται από 45 έως και 55 ετών.

Στο σημείο έφτασαν και άνδρες της Αστυνομίας οι οποίοι προχώρησαν σε τρεις προσαγωγές καθώς φαίνεται ότι όλοι τους ήταν μια παρέα. Οι τρεις άνδρες ανακρίνονται ώστε να δώσουν απαντήσεις στις Αρχές σχετικά με το τι γύρευαν στο σημείο και τι έψαχναν.

Κάτοικοι της περιοχής, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, φαίνεται να δήλωσαν πως για να φτάσει κάποιος στο συγκεκριμένο σημείο πρέπει κάτι να ψάχνει.

Οι τρεις άνδρες είχαν προχωρήσει στην δημιουργία ενός αυτοσχέδιου φρεατίου ενώ σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, είχαν σκάψει σε βάθος 8 μέτρων, ενώ είχαν φτιάξει και τούνελ 10 μέτρων, αναζητώντας πιθανόν κάποιον αρχαίο θησαυρό είτε χρυσά νομίσματα.

Η παρέα φαίνεται πως τις τελευταίες μέρες είχε «κατασκηνώσει» στο σημείο και κατέβαιναν από μια σκάλα που βρέθηκε στο φρεάτιο, ενώ είχαν μαζί τους γεννήτρια, μπαλαντέζα με μακρύ καλώδιο και λάμπα,

Σύμφωνα με τα πρώτα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο θάνατος επήλθε το βράδυ της Τετάρτης και προήλθε από έλλειψη οξυγόνου και αναθυμιάσεις.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.