Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της εξαφάνισης μιας 13χρονης από τη Θεσσαλονίκη, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την περασμένη Κυριακή (26/07).

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η κοπέλα μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, μετά την αίσια έκβαση της περιπέτειάς της, αφού εντοπίστηκε τελικά σήμερα τα ξημερώματα.

Για την υπόθεση της ανήλικης, με καταγωγή από τη Συρία, ενημερώθηκε η εισαγγελέας πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, η οποία έδωσε εντολή να υποβληθεί σε όλες τις προβλεπόμενες ιατρικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα διέταξε τη διενέργεια παιδοψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.

Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα το «Χαμόγελο του Παιδιού», η 13χρονη μετέβη αργά χθες (29/07) το βράδυ σε χώρο φιλοξενίας ανηλίκων στη Θεσσαλονίκη, όπου αναζήτησε βοήθεια, καταγγέλλοντας ότι υφίσταται κακοποίηση. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, είναι καλά στην υγεία της.

Για το περιεχόμενο της καταγγελίας ενημερώθηκε η εισαγγελική Αρχή και το επόμενο διάστημα αναμένεται να ξεκινήσει έρευνα για το κοινωνικό και οικογενειακό περιβάλλον της ανήλικης.

*Η φωτογραφία είναι αρχείου