Η αγαπημένη μας Demy συνεχίζει να μας διασκεδάζει με μία ακόμα εμφάνιση στο Balux café-The House Project την Πέμπτη 13 Μαρτίου, με αγαπημένα τραγούδια, hip hop ήχους και dance ρυθμούς.

Αλλά και η Κρυσταλλία Ρήγα μας επιφυλάσσει μία ακόμα ξεχωριστή εμφάνιση την Πέμπτη 6 Μαρτίου! Η σκηνή του BaluxCafé-The HouseProject θα πλημμυρίσει τη ζεστή φωνή της εκκεντρικής τραγουδίστριας που εκπλήσσει σε κάθε της εμφάνιση!

Tip: Στα Live Band Nights κάθε Πεμπτη, σε αποκλειστική συνεργασία με τη Vodafone με την τιμή του ενός ποτού παίρνετε δύο (Vodafone Thank you 1+1).

Ένα άλλο μοναδικό γευστικό event ξεκινά επίσης, με τίτλο «Η Κρήτη στο πιάτο σας», από την Τετάρτη 5 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη έως και τις 26 Μαρτίου, στο BaluxCafé-The HouseProject.

Οι βραδιές ελληνικής γαστρονομίας συνεχίζονται στο εστιατόριο του BaluxCafé-The House Project! Μετά τη Σίφνο, στο πιάτο σας έρχεται η Κρήτη!

Χανιά, Ρέθυμνο, Ηράκλειο, Άγιος Νικόλαος. Το BaluxCafé-The House Project συγκέντρωσε τις πιο χαρακτηριστικές γεύσεις του νησιού, βρήκε τα καλύτερα παραδοσιακά προϊόντα και τα φέρνει στο πιάτο σας, σχεδιάζοντας τέσσερα μοναδικά μενού! Το πρώτο σερβίρεται την Τετάρτη 5 Μαρτίου, στο εστιατόριο του BaluxCafé-The House Project, ενώ τα υπόλοιπα τρία θα σας περιμένουν κάθε Τετάρτη, έως και τις 26 Μαρτίου, στον ίδιο χώρο!

Απολαύστε αληθινές κρητικές βραδιές, πάντα με θέα τη θάλασσα!

Balux HouseProject «Your Favorite Meeting Point»

Διεύθυνση: Λεωφ.Ποσειδώνος Β58 – Αστέρας Γλυφάδας 167 77

RSVP: 2108983577