Το παρών στην επιμνημόσυνη δέηση για τα 102 θύματα της τραγωδίας στο Μάτι, η οποία πραγματοποιήθηκε στο εκκλησάκι του Αγίου Θωμά στο Κόκκινο Λιμανάκι, έδωσε σήμερα ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς.

Παρόντων συγγενών και φίλων των εκλιπόντων, στην τελετή ο κ. Χαρδαλιάς εκπροσώπησε τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη δηλώνοντας μετά το πέρας της δέησης:

«Η μνήμη συνανθρώπων μας που έφυγαν επιβάλλει λίγα λόγια και πολύ σκληρή δουλειά.

Εκπροσωπώντας τον πρωθυπουργό βρεθήκαμε σήμερα εδώ, ενώσαμε τις προσευχές μας και δεηθήκαμε μαζί με τους οικείους τους για τις ψυχές τους. Η δική μας βούληση, το δικό μας καθημερινό στοίχημα είναι ένα και μοναδικό: ποτέ ξανά Μάτι!

Κάθε ανθρώπινη ζωή θα παλεύουμε καθημερινά, για να μπορέσουμε να τη διαφυλάξουμε».

Στην επιμνημόσυνη δέηση βρέθηκε και ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, ο οποίος δήλωσε:

«Η τραγικότητα της ημέρας μας δίνει τη δύναμη να σκεφτούμε πώς πρέπει ένα κράτος να στηρίζει τον πολίτη. Νομίζω ότι έχουμε μπει σε μια άλλη εποχή, όλοι σε εγρήγορση για να μην υπάρξει ποτέ ξανά Μάτι και να επουλώσουμε τις πληγές των συγγενών των θυμάτων. Όλοι μαζί με εγρήγορση για μια καλύτερη χώρα».

Ακούστε τις δηλώσεις:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.