Δεύτερη προκήρυξη για θέσεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης για ΟΥΚ  και Πολεμικό Ναυτικό

Τι αναφέρει η ανακοίνωση του ΓΕΝ


ΕΛΛΑΔΑ
15:17
17/07/2020
Δεύτερη προκήρυξη για θέσεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης για ΟΥΚ  και Πολεμικό Ναυτικό
4
loading

Αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια δεύτερη προκήρυξη του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για 50 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στις Ομάδες Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ) του Πολεμικού Ναυτικού, για ανακατάταξη ή επανακατάταξη, αντίστοιχα, για βραχεία περίοδο ενός μέχρι τριών ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για επιπλέον τρία έτη. Αυτές οι θέσεις έχουν εγκριθεί για το 2020.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι που πληρούν τις προϋποθέσεις, θα πρέπει να υποβάλουν για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους τα δικαιολογητικά έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2020.

Δεύτερη προκήρυξη για 150 θέσεις Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης στο Πολεμικό Ναυτικό

Παράλληλα, αναρτήθηκε σήμερα στη Διαύγεια, δεύτερη προκήρυξη του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού για  150 θέσεις οπλιτών και εφέδρων στο Πολεμικό Ναυτικό για ανακατάταξη ή επανακατάταξη, αντίστοιχα, για βραχεία περίοδο ενός μέχρι τριών ετών με δυνατότητα παράτασης εφάπαξ για τρία επιπλέον έτη. Οι θέσεις αυτές έχουν εγκριθεί για το 2020.

Oι ενδιαφερόμενοι οπλίτες ή έφεδροι, που πληρούν τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, θα πρέπει να υποβάλουν τα δικαιολογητικά για την ανακατάταξη ή την επανακατάταξή τους, έως τις 15 Σεπτεμβρίου 2020.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

4
σχόλια
 1. avatar Jom

  Μέχρι ποια ηλικία είναι;

 2. avatar Αψεκαστος

  ... ΓΊΝΕΤΑΙ ΠΛΈΟΝ ΣΑΦΈΣΤΑΤΟ, ΠΟΣΌ ΛΑΘΟΣ ΕΠΙΛΟΓΉ ΉΤΑΝ ΤΟ ΚΌΨΙΜΟ ΤΩΝ ΕΦΕΔΡΩΝ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΎ ΑΠΌ ΤΟ ΔΙΚΑΊΩΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΎΝ ΝΑ ΔΗΛΏΣΟΥΝ... (ΣΧΟΛΕΊΟ)

 3. avatar Κατερινα κρητη

  Γίνεται συχνά η δεύτερη κατάταξη των συγκεκριμένων ομάδων ;

  1. avatar ren

   Παρε στο ρουφ (ΣΥΑ) 2103457485

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει