Οι ONIRAMA τραγουδούν για τους «Σούπερ Ήρωες» της πανδημίας

Ένα μεγάλο ευχαριστώ για τους πραγματικούς Σούπερ Ήρωες


ΕΛΛΑΔΑ
18:59
07/07/2020
Οι ONIRAMA τραγουδούν για τους «Σούπερ Ήρωες» της πανδημίας
loading

Ζούμε στην χρυσή εποχή των Σούπερ ηρώων από τη μεγάλη οθόνη μέχρι τις ετικέτες προϊόντων φιγουράρουν συνεχώς άνδρες και γυναίκες με κάπες να σώζουν τον κόσμο από επικείμενες καταστροφές.

Το 2020 ο κόσμος ήρθε αντιμέτωπος με μία πρωτόγνωρη απειλή που έκανε την παρουσία πραγματικών ηρώων πιο αναγκαία και εμφανή από ποτέ.

Και εμφανίστηκαν! Ωστόσο δεν φορούσαν κάπες και δεν είχαν υπέρ δυνάμεις, ήταν απλοί άνθρωποι οι οποίοι κατά τη διάρκεια της καραντίνας και των δύσκολων συνθηκών που επέβαλε ο κορωνοϊός έδωσαν όλη την ενεργεία τους προκειμένου να διαχειριστούν τις δυσκολίες της νέας καθημερινότητας.

Πρόκειται για τους εργαζόμενους της Lidl Ελλάς, οι οποίοι στάθηκαν στην πρώτη γραμμή από την αρχή έτοιμοι να εξυπηρετήσουν όλους εμάς, ώστε να μην μας λείψει τίποτα!

Σούπερ ήρωες που εργάζονται στα καταστήματα, στις αποθήκες αλλά και στα λοιπά υποστηρικτικά τμήματα της εταιρείας εξασφαλίζοντας ότι όλα δουλεύουν όπως πρέπει παρά τις δυσκολίες.

Ήρωες που παρά τον κίνδυνο γέμιζαν συνεχώς τα ράφια με τα απαραίτητα, που μας κουβάλησαν τα ψώνια, που διασφάλισαν την ορθή λειτουργία και την απρόσκοπτη είσοδο στο σούπερ μάρκετ, που εργάστηκαν καθημερινά και με το παραπάνω για ΕΜΑΣ!

Η Lidl Ελλάς θέλοντας να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους της για την προσπάθεια τους αλλά και να τους προσφέρει λίγες στιγμές διασκέδασης συνεργάστηκε με τους ONIRAMA.

Οι ONIRAMA, το πιο δυναμικό συγκρότημα, με frontman τον εκρηκτικό Θοδωρή Μαραντίνη, δημιούργησαν αποκλειστικά για τη Lidl Ελλάς, το τραγούδι "Σούπερ ήρωας" προκειμένου να πουν ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους εργαζομένους που σήκωσαν το βάρος της πρώτης γραμμής την περίοδο του lockdown.

Το τραγούδι παρουσιάστηκε σε μια ξεχωριστή εμφάνιση των ONIRAMA στο πλαίσιο ειδικής εκδήλωσης που έλαβε χώρα την Πέμπτη 25 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στα Καλύβια Αττικής, με περιορισμένο κοινό εργαζομένων που αναδείχθηκε μέσα από σχετικό εσωτερικό διαγωνισμό της εταιρίας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και τις απαιτούμενες αποστάσεις, ενώ η εκδήλωση βιντεοσκοπήθηκε και δημιουργήθηκε clip..

Τέτοιου είδους ενέργειες δίνουν κουράγιο και εκφράζουν με όμορφο τρόπο την εκτίμηση και την αναγνώριση των προσπαθειών, ώστε να συνεχίζουν να υπάρχουν Σούπερ ήρωες.

Η εμπιστοσύνη και η εκτίμηση της Lidl Ελλάς απέναντι στο προσωπικό της δεν σταματάει όμως εδώ. Η εταιρεία ανταμείβει το προσωπικό της καθημερινά αναγνωρίζοντας τη δουλειά και την αφοσίωσή τους μέσα από προγράμματα ανάπτυξης, με ευκαιρίες εξέλιξης, με μισθούς άνω του μέσου όρου εργασίας και με επιπρόσθετες παροχές. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι για 4η συνεχή χρονιά αναδεικνύεται ως Top Employer, ενώ για 3η συνεχή χρονιά ως Employer of Choice.

Επισκεφθείτε τη Lidl Ελλάς και στα:

lidl-hellas.gr

lidlgr

lidl_hellas

lidlhellas

Lidl_Hellas

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει