Η άκρως επιτυχημένη συνταγή του Burger Joint στη Γλυφάδα, εδώ και λίγους μήνες έχει αποκτήσει το αδερφάκι του και στα βόρεια προάστια, στην περιοχή του Νέου Ψυχικού. Οι λάτρεις των ποιοτικών και ζουμερών burger θα ανακαλύψουν το αγαπημένο τους spot σε ένα από τα καλύτερα μπεργκεράδικα της πόλης.

Αυτό που το καθιστά κορυφαίο στο είδος του, είναι το γεγονός ότι οι ιδιοκτήτες του δημιούργησαν ένα ξεχωριστό χώρο έχοντας ήδη μεγάλη εμπειρία στον κλάδο εργαζόμενοι σε καταστήματα εστίασης τόσο στη Νέα Υόρκη όσο και στην Αθήνα.

Στο νέο τους δημιούργημα, λοιπόν, η φιλοσοφία δεν θα μπορούσε παρά να είναι η ίδια κρατώντας σταθερά σε υψηλά επίπεδα την ποιότητα των πρώτων υλών και την ιδιαιτερότητα της γευστικής απόλαυσης των πιάτων που σερβίρονται.


Γιατί το Burger Joint θεωρείται ένα από τα καλύτερα μπεργκεράδικα στην πόλη, λοιπόν; Γιατί τα burgers πλάθονται καθημερινά από φρέσκο μοσχαρίσιο κρέας Black Angus εισαγωγής των ιδιοκτητών από Αυστραλία και Αμερική. Γιατί ψήνονται medium-well έτσι ώστε όταν σερβιριστούν στο πιάτο σας να είναι όσο ζουμερά πρέπει για να βγάζουν την πιο ιδιαίτερη γευστική τους νότα.

Γιατί τα ψωμάκια τους είναι πλασμένα homemade με συνταγή επίσης των ιδιοκτητών. Γιατί οι πατάτες που τα συνοδεύουν είναι φρεσκοκομμένες και τηγανισμένες σε καλαμποκέλαιο. Γιατί οι σως παρασκευάζονται καθημερινά στην κουζίνα με προσωπικές συνταγές του σεφ. Γιατί τα επιδόρπια και τα παγωτά του, σε συνταγές της ειδικής pastry chef, γράφουν τον πιο γλυκό επίλογο.

Στα συν του, και ο ιδιαίτερα φιλικός χώρο του, με το βιομηχανικό design σε minimal γραμμές. Από τα αγαπημένα μας (καθώς και των περισσότερων) σημεία του το bar, το οποίο το επιλέγουμε για ποτό ή cocktail.

Όσοι θέλετε να απολαύσετε το burger σας έτσι όπως μόνο οι Αμερικάνοι κάνουν, παραγγείλτε και κάποιο από τα φοβερά milkshakes του καταλόγου από σπιτικό παγωτό. Στον κατάλογό του υπάρχουν και επιλογές σε πίτσα.

Tip: Μπορεί να ακούγεται εκκεντρικό, ωστόσο, το Burger Joint διαθέτει και cocktails για να συνοδεύσετε το burger σας. Οι πιο κλασικοί προτιμήστε τη σπιτική λεμονάδα.
Info

Δ. Σολωμού 4, Νέο Ψυχικό

Τηλ. +30 210 6712222

www.burgerjoint.gr και στο Facebook

Δευτέρα-Πέμπτη & Κυριακή: 12.00-03.00, Παρασκευή-Σάββατο: 12.00-04.00

Τιμή: Από 10-15 ευρώ/ άτομο


Μάθε τα πάντα για την Αθήνα και τα καλύτερα στέκια της κατεβάζοντας δωρεάν το Athens by GreekGuide.com!