Το παπούτσι μπάσκετ D Rose 4.5 αποτελεί τη νεότερη προσθήκη στην premium σειρά προϊόντων της adidas που είναι ειδικά σχεδιασμένα για τον point guard των Chicago Bulls και MVP του NBA το 2011, Derrick Rose.

O λειτουργικός και κομψός σχεδιασμός στο πάνω μέρος του παπουτσιού εμπνέεται από τα πιο γρήγορα ζώα του πλανήτη και αντιπροσωπεύει το ιδιαίτερο στυλ του Derrick. Οι τεχνολογίες SPRINTWEB και SPRINTSKIN που βρίσκονται στο πάνω μέρος του παπουτσιού βελτιώνουν την πλευρική στήριξη που προσφέρει στο πόδι, ενώ σε συνδυασμό με την εξωτερική σόλα Crazyquick εξασφαλίζουν κορυφαίες επιδόσεις.

Το D Rose 4.5 διαθέτει επίσης ένα ολοκαίνουριο ασύμμετρο εργονομικό κολάρο EVA τεχνολογίας GEOFIT και αυξημένη ενίσχυση γύρω από τον αστράγαλο για καλύτερη εφαρμογή και μεγαλύτερη άνεση. Η τεχνολογία SPRINTFRAME προσφέρει στιβαρότητα και σταθερότητα, ενώ η σόλα χάρη στην τεχνολογία EVA που απορροφά τους κραδασμούς, διασφαλίζει ανάλαφρη και ευέλικτη κίνηση στο γήπεδο.

Το design του παπουτσιού ολοκληρώνεται με το D Rose logo, το οποίο αποτελείται από τρία ροδοπέταλα που ξετυλίγονται γύρω από το γράμμα «D» και τον αριθμό «1», και βρίσκεται στο κολάρο και στη γλώσσα του παπουτσιού.
Το D Rose 4.5 κυκλοφορεί στην Ελλάδα στα adidas stores και σε επιλεγμένα καταστήματα αθλητικών ειδών, σε τρεις χρωματικούς συνδυασμούς: γκρι με κόκκινες λεπτομέρειες, πορτοκαλί με μαύρες λεπτομέρειες και μαύρο με κόκκινες λεπτομέρειες.

Διάβασε τα νέα της adidas για το μπάσκετ στη σελίδα www.facebook.com/adidasBasketball και στα twitter accounts @adidasGR