Νέες εικόνες από το σημείο που εντοπίστηκε η σορός της γυναίκας, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο στη Θεσσαλονίκη.

Όπως αναφέρει το grtimes.gr η γυναίκα, φέρεται να έπεσε φλεγόμενη από τον 4ο όροφο της πολυκατοικίας στην πρασιά. Tο σώμα, τη στιγμή που είχε καταλήξει στο έδαφος, συνέχισε να καίγεται, σύμφωνα με μία μαρτυρία. Σημειώνεται, ότι για την ώρα παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες που έγινε το συμβάν.

Επί τόπου έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, ενώ στη συνέχεια ιατροδικαστής ο οποίος και θα διαπιστώσει τα αίτια και τις συνθήκες του θανάτου της άτυχης γυναίκας.

«Βγήκε ένας κύριος ο οποίος μένει πίσω στην πρασιά, άκουσε έναν θόρυβο πτώσης βαρύ αντικειμένου με διαφορά χτυπήματα, χωρίς ωστόσο να ακουστεί κάποια έκρηξη από γκαζάκι, κουζίνα, αέριο κλπ» δήλωσε φερόμενος μάρτυρας.

«Το μόνο που είδε είναι να κείτεται στην πρασιά μια άμορφη ανθρώπινη μάζα, η οποία έβγαζε καπνό» συμπλήρωσε.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η αστυνομία έτυχε να είναι κοντά στο σημείο καθώς πραγματοποιούσε εκείνη την ώρα άλλο έλεγχο σε στάση λεωφορείου. «Βγήκαν κάποιοι μάστορες οι οποίοι ήταν στην οικοδομή, άκουσαν τον θόρυβο, είδαν το πτώμα και ειδοποίησαν την αστυνομία από το μπαλκόνι. Εκείνοι έσπευσαν στο σημείο και έσβησαν την φωτιά από το σώμα, χωρίς να προλάβουν κάτι άλλο» πρόσθεσε.

«Άκουσα έναν θόρυβο λες και γκρεμιζόταν μπαλκόνι. Βγαίνω και κοιτάζω κάτω. Βλέπω ένα πτώμα, που σιγόκαιγε, είχε φωτιά κι έβγαιναν καπνοί», είπε χαρακτηριστικά άλλος αυτόπτης μάρτυρας και πρόσθεσε: «Δεν μπορούσα να καταλάβω αν επρόκειτο για άνδρα ή γυναίκα».