Απίστευτο επεισόδιο με άγρια συμπλοκή μεταξύ δύο ανδρών, σημειώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής (19/6) λίγο μετά τις 6:00’στο Δημοτικό Κοιμητήριο της Ξηριώτισσας Λαμίας.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Άνδρας ξυλοφόρτωσε, για άγνωστο λόγο, έναν άλλον άνδρα που είχε πάει να επισκεφτεί το μνήμα της μητέρας του. Ακολούθησε πανικός με 7-8 ηλικιωμένες γυναίκες που βρισκόντουσαν στο σημείο για να περιποιηθούν τους τάφους των δικών τους, να ουρλιάζουν και να ζητούν βοήθεια.

Σε ελάχιστα λεπτά ευτυχώς είχαν φτάσει δύο μηχανές της ΔΙΑΣ, που προχώρησαν σε προσαγωγές. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Lamiareport.gr την αστυνομία κάλεσε ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος για τα Κοιμητήρια του Δήμου Λαμιέων, Κώστας Κερπινιώτης ο οποίος έτυχε να βρίσκεται στο γραφείο του Κοιμητηρίου.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μάλιστα έπαιξε και πυροσβεστικό ρόλο μέχρι να ‘ρθουν οι αστυνομικοί γιατί το επεισόδιο ήταν πολύ σοβαρό.

Γεγονός είναι ότι οι λίγοι άνθρωποι που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στο Νεκροταφείο – από το επεισόδιο σταμάτησε μάλιστα και ένα τρισάγιο – κατατρόμαξαν.