Σπασμένες πόρτες και ντουλάπες, λερωμένα σεντόνια και χώροι αποθήκευσης, τρύπες στους τοίχους, τουαλέτες χωρίς σαπούνι και χαρτί υγείας, εξωτερικοι χώροι γεμάτοι αποτσίγαρα.

Τέτοιες εικόνες έχουν δει εδώ και λίγες ώρες το φως της δημοσιότητας μέσω ενός ποστ που ανέβασε στο Facebook μία χρήστριά του και όπως καταγγέλλει η ίδια αφορούν το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής.

Όπως λέει η Μάρω Ζήνα τις φωτογραφίες από το Δαφνί τράβηξε στενός της φίλος που νοσηλεύτηκε στο συγκεκριμένο νοσοκομείο.

«Ας μας εξηγήσει κάποιος αν αυτές είναι συνθήκες ώστε να καλυτερεύσει η υγεία κι η κατάσταση ενός ασθενή. Τι ακριβώς λέμε δηλαδή σε αυτή τη χώρα σε αυτούς τους συμπολίτες μας; Έλα μωρέ τώρα, αφού λες και καταλαβαίνει αυτός άμα είναι διαλυμένο το κτίριο; Ντροπή. Μήπως έχουμε την εντύπωση ότι το περιβάλλον στο οποίο βρίσκονται δεν επηρεάζει την ψυχική τους υγεία αρνητικά; […] Οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθημερινά, δίνουν το δικό τους αγώνα για να κρατήσουν όρθιο το δημόσιο σύστημα υγείας» αναφέρεται, μεταξύ άλλων, στο ποστ.

Δείτε το βίντεο:

Φίλοι μουΧρειάζομαι τη βοήθειά σας σχετικά με το Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Αττικής

Posted by Maro Zina on Wednesday, June 17, 2020