«Ντου» εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων

Δείτε το βίντεο και το φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr


ΕΛΛΑΔΑ
13:31
22/05/2020
«Ντου» εργαζομένων στον τουρισμό και τον επισιτισμό στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων
2
loading

«Ντου» στο κτίριο όπου στεγάζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων στην οδό Σταδίου πραγματοποίησαν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι της Παρασκευής (22/5) εργαζόμενοι στον τουρισμό και τον επισιτισμό.

Οι διαμαρτυρόμενοι οι οποίοι αντιδρούν στα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση, εισήλθαν στο κτίριο τρέχοντας και φωνάζοντας συνθήματα και ζητούν να συναντηθούν με τους αρμόδιους της Ομοσπονδίας.

Νωρίτερα οι εργαζόμενοι στον τουρισμό και στον επισιτισμό είχαν πραγματοποιήσει συγκέντρωση έξω από το υπουργείο Εργασίας. Όταν ζήτησαν να συναντηθούν με τα στελέχη του υπουργείου και η απάντηση που πήραν ήταν ήταν αρνητική έφυγαν και μετέβησαν στο κτίριο όπου στεγάζεται η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ξενοδόχων.

Μετά την έφοδο που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων, οι διαμαρτυρόμενοι ενημερώθηκαν πως θα γίνουν δεκτοί από επιτροπή του υπουργείου Εργασίας και έτσι μεταβαίνουν εκ νέου στο υπουργείο για τη συνάντηση.

Δείτε το βίντεο και το φωτορεπορτάζ του newsbeast.gr:

Βίντεο - Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Με το ντου

    Φεύγει και ο ιός ;

  2. avatar Ancient Greece

    Που είναι η Αστυνομία να τους συλλάβει όλους και να κόψει πρόστιμα ρεεεεε χαχαχα Ελλάδα αχανές οίκος ανοχής τελικά ψέματα είναι ο Κορονοϊός αφού δεν εφαρμόζεται κανένα μέτρο προστασίας όπως βλέπουμε στο βίντεο παραπάνω. Αστυνομία και Security ανύπαρκτα.......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει