Όλο και περισσότερο επεκτείνεται στα social media η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Εσχάτως, απέκτησε και λογαριασμό στο Instagram, προκειμένου να ανεβάζει φωτογραφίες από διάφορες δημόσιες παρουσίες της – και όχι μόνο. Ήδη η πρώτη της ανάρτηση αφορά την επίσκεψη που πραγματοποίησε στον ιερό βράχο της Ακρόπολης μαζί με την Υπουργό Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, παρακολουθώντας από κοντά το έργο που γίνεται από ειδικούς τεχνίτες για τη διάσωση του μνημείου παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς.

Η κ. Σακελλαροπούλου ακολουθείται αυτή τη στιγμή από 1.642 άτομα τα οποία θα υπερπολλαπλασιαστούν βέβαια τις επόμενες ημέρες.

Η ίδια ακολουθεί επί του παρόντος 13 λογαριασμούς, στους οποίους συγκαταλέγονται αυτοί του Κυριάκου Μητσοτάκη, του Αλέξη Τσίπρα, της Φώφης Γεννηματά, του Γάλλου προέδρου Μανουέλ Μακρόν, του τέως προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών Μπάρακ Ομπάμα, της Κομισιόν, του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Τσαρλς Μισέλ και της προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλας φον ντε Λάιεν.

Για όσους επιθυμούν να την αναζητήσουν, ο λογαριασμός της κας Σακελλαροπούλου είναι presidencygr (Katerina Sakellaropoulou).