Εντατικές είναι οι προετοιμασίες στις παραλίες της Αττικής ενόψει του ανοίγματος των οργανωμένων παραλιών από το Σάββατο.

Για τις εργασίες που γίνονται στις οργανωμένες παραλίες της περιοχής έτσι ώστε να είναι έτοιμες να ανοίξουν το Σάββατο (16/5) μίλησε στο Mega ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης,

«Ο στόχος είναι να είναι όλοι ασφαλείς και να περάσουν όμορφα», επεσήμανε ο δήμαρχος τονίζοντας παράλληλα πως λαμβάνονται μια σειρά από μέτρα όπως η τοποθέτηση ομπρελών σε απόσταση.

«Έχουμε διαρκή συνεργασία με τις επιχειρήσεις της παραλίας. Χρειάζεται βέβαια και η συνεργασία των πολιτών. Να ξαπλώνουν πάντα με πετσέτα πάνω στην ξαπλώστρα την οποία μετά θα πλένουν στο πλυντήριο σε υψηλή θερμοκρασία. Λαμβάνουμε μια σειρά μέτρων όπως το να καρφώσουμε τις ομπρέλες για να μην μπορούν να μετακινηθούν. Όλα φέτος θα είναι διαφορετικά πρέπει να έχουμε όμως θετική διάθεση» σημείωσε.

Σύμφωνα με τον κ. Κονδύλη τον έλεγχο για την τήρηση των μέτρων, θα αναλάβει η δημοτική αστυνομία, οι ενέργειες της οποίας θα περιοριστούν σε συστάσεις και υπενθύμιση των μέτρων.