Ο Μάριος Ανδρέου, Παιδίατρος και Διευθυντής Κέντρου Παιδιατρικής Μέριμνας, βρέθηκε καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και μίλησε για το άνοιγμα των σχολείων, τα μέσα αυτοπροστασίας και την περαιτέρω εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

Ο κ. Άνδρέου αρχικά αναφερόμενος στο άνοιγμα των σχολείων σχολίασε ότι «έπρεπε να γίνει» ενώ τόνισε πως η τήρηση του ΧΑΜ, στο σχολικό περιβάλλον, και όχι μόνο, θα εξασφαλίσει την αποφυγή του ενδεχόμενου πολλαπλασιασμού των κρουσμάτων, δήλωσε εντούτοις επιφυλακτικός ως προς το αν αυτό θα τηρηθεί στην πράξη.

Όπως ανέφερε ο Παιδίατρος στον ΣΚΑΪ, σε κάθε περίπτωση τόνισε μπαίνουμε σε μια μορφή κανονικότητας, υπάρχει ανησυχία όμως.

Δήλωσε υπέρμαχος της μάσκας και τόνισε πως τόσο τα παιδιά όσο και η κοινωνία γενικότερα θα πρέπει να συμμορφωθεί ως προς τα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό.

Πρόσθεσε τέλος πως ξεκινώντας από σήμερα με την επιστροφή της Γ λυκείου και σταδιακά με την επιστροφή των υπόλοιπων μαθητών θα είμαστε σε θέση να βεβαιωθούμε ως κοινωνία και να είμαστε προετοιμασμένοι για τον Σεπτέμβρη.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.