Στο πόδι βρίσκονται τα Ανώγεια εδώ και λίγες ώρες, από την στιγμή που τα όπλα μίλησαν, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν δύο άτομα.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Πρόκειται για τον 62χρονο μαντιναδολόγο, Λευτέρη Καλομοίρη και τον 30χρονο Γιώργο Ξυλούρη, γνωστός στο χωριό με το παρατσούκλι «Κίτρος».

Λίγο μετά τις 2:00, οι σοροί των δύο νεκρών μεταφέρθηκαν από τα Ανώγεια στα νοσοκομεία του Ρεθύμνου και του Ηρακλείου, για λόγους ασφαλείας, με την συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης προκειμένου να μην συναντηθούν στα νοσοκομεία οι συγγενείς των δύο ανδρών.

Ο δήμαρχος Ανωγείων, Σωκράτης Κεφαλογιάννης, δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ηρεμία στο χωριό, να μην παρασυρθούν από λάθος πληροφόρηση οι δημότες και να αφεθούν οι αρχές να λειτουργήσουν για το καλύτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα ξεκίνησαν όταν οι δύο άνδρες λογομάχησαν για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ενώ στη συνέχεια ο 30χρονος τράβηξε όπλο, με αποτέλεσμα ο 62χρονος να πέσει νεκρός.

Στο σημείο έφθασε ο γιος του 62χρονου, που ενημερώθηκε από συγχωριανούς για το περιστατικό και πυροβόλησε τον 30χρονο με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Από τα πυρά τραυματίστηκε στο πόδι και ένας 30χρονος, ο οποίος μετέβη στο σημείο, προκειμένου να χωρίσει τους δύο άνδρες.

Ο τραυματίας, μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Ανωγείων, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο γιος του 62χρονου, αναζητείται από τις αρχές καθώς, μετά το συμβάν τράπηκε σε φυγή.