Πρόεδρος εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ: Μειώνονται οι ελλείψεις σε εξοπλισμό και προσωπικό

«Από την Παρασκευή μας ήρθαν μάσκες»


ΕΛΛΑΔΑ
10:50
06/04/2020
Πρόεδρος εργαζομένων του ΑΧΕΠΑ: Μειώνονται οι ελλείψεις σε εξοπλισμό και προσωπικό
3
loading

Για την καλύτερη εικόνα που σημειώνεται τις τελευταίες ημέρες στο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης εν μέσω της πανδημίας του κορονοϊού μίλησε σε τηλεοπτική του συνέντευξη το πρωί της Δευτέρας (6/4) ο πρόεδρος των εργαζομένων του νοσοκομείου, Χαράλαμπος Κοροξενός.

«Τα πράγματα φαίνεται να πηγαίνουν καλύτερα» επεσήμανε ο Χαράλαμπος Κοροξενό, καθώς όπως είπε μιλώντας στο Mega «έπειτα από συνεχείς οχλήσεις προς του ιθύνοντες για την προμήθεια του απαραίτητου υλικού για την προστασία των εργαζομένων, ήρθαν μάσκες στο νοσοκομείο». «Ωστόσο, ανησυχία προκαλεί το γεγονός ότι οι εν λόγω μάσκες είναι αγνώστου ποιότητας και ενδεχομένως να μην τηρούν τις προδιαγραφές ασφαλείας» ανέφερε.

«Οι ελλείψεις πλέον είναι μικρές», σύμφωνα με τον κ. Κοροξενό, καθώς πέρα από την αποστολή μασκών, στο προσωπικό του νοσοκομείου έχει προστεθεί νοσηλευτικό προσωπικό, το οποίο όμως είναι άπειρο και παρ' όλ' αυτά ρίχνεται στην πρώτη γραμμή.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
 1. avatar Υπ όψιν

  Έπρεπε να φθάσουμε στον Απρίλιο για να ευαρεστηθεί η κυβέρνηση που διέλυσε το ΕΣΥ να εφοδιάσει με να βασικά είδη τα δημόσια νοσοκομεία. Αυτοί ήταν που ήθελαν να γκρεμίσουν τα δημόσια νοσοκομεία!
  https://youtu.be/mIt4Vr_zPN8

 2. avatar φροιξος

  κατα τα αλλα ολα τελεια, τα ρυθμιζει ο μεγαλοσ αρχηγοσ!!!!

 3. avatar gkagkarin.blogspot.com

  ... Λίγο πριν ολοκληρωθεί ο 2ος μήνας της πανδημίας στενάζουν τα νοσοκομεία από τις ελλείψεις σε προσωπικό, μέσα ατομικής προστασίας, κλίνες ΜΕΘ. Οι νοσοκομειακοί γιατροί, που έγκαιρα είχαν προειδοποιήσει και προτείνει άμεσα μέτρα αντιμετώπισης, φιμώνονται και συκοφαντούνται από ΜΜΕ και κυβέρνηση. Κατά τα λοιπά, κυβερνητικά στελέχη, μας χειροκροτούν υποκριτικά, όσο δεν θίγουμε τις ευθύνες τους.

  Το τελευταίο διάστημα (και ενώ ήδη έχει περάσει 1,5 μήνας), η κυβέρνηση με την εφαρμογή ΠΝΠ, αποφάσισε να «αξιοποιήσει πιο ενεργά» και τις δομές ΠΦΥ της χώρας. Δομές που όλο το προηγούμενο διάστημα είχαν κληθεί να αυτοσχεδιάσουν πλάνα αντιμετώπισης του Covid-19, χωρίς κρατικό σχεδιασμό και διασύνδεση, ξεγυμνωμένες από προσωπικό και εξοπλισμό.

  Τα χρόνια των μνημονίων είχαν απολυθεί 2.800 γιατροί από την ΠΦΥ, με τις ειδικότητες που διαθέτουν να είναι ελάχιστες, καθώς λείπουν ακόμα και οι στοιχειώδεις, όπως παιδίατροι, πνευμονολόγοι κλπ...

  Η Εύα Παγούνη, είναι Νοσηλεύτρια, Μέλος προσωρινού ΔΣ Σωμ. Εργαζομένων Τ.ΟΜ.Υ. 1ης & 2ης Υ.ΠΕ.
  ....
  https://gkagkarin.blogspot.com/2020/04/blog-post_26.html

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει