Στη Λευκωσία, παρουσίασε χθες το βιβλίο της η Γιάννα Αγγελοπούλου, προσκεκλημένη της χήρας του αείμνηστου Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας, Τάσσου Παπαδόπουλου, Φωτεινής, και του Συμβουλίου Ευημερίας Ασθενών του νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄.

Στην εκδήλωση, που έγινε μέσα σε ιδιαίτερα ζεστό φιλικό κλίμα, παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων, η Φωτεινή Παπαδοπούλου, ο πρόεδρος του Συμβουλίου Ευημερίας Ασθενών του νοσοκομείου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ’, Μάριος Παναγίδης, ο δήμαρχος Λευκωσίας, Κωνσταντίνος Γιωρκάτζης, και η επίτροπος Προστασίας Δικαιωμάτων των Παιδιών, Λήδα Κουρσουμπά.

Η κ. Παπαδοπούλου εξήρε το έργο και τον χαρακτήρα της Γιάννας Αγγελοπούλου, κάνοντας λόγο για «τεράστια επιτυχία στη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων». Τη χαρακτήρισε, δε, «σύγχρονη Αθηνά», για την πολιτική της σοφία και το δυναμισμό της.

Από την πλευρά της η κ. Αγγελοπούλου ευχαρίστησε για την πρόσκληση, ανέγνωσε μερικά αποσπάσματα από το βιβλίο της και υπέγραψε τα αντίτυπα των παρευρισκομένων.

Όπως ανακοινώθηκε, τα χρήματα από την αγορά των βιβλίων θα δοθούν στο Συμβούλιο Ευημερίας Ασθενών του νοσοκομείου Μακαρίου Γ΄.