Κορονοϊός: Το Σάββατο ξεκινά η λειτουργία του εξωτερικού ιατρείου στη Μόρια

Έχουν βρεθεί ήδη 4 υγειονομικοί και αναζητούνται άλλοι 2


ΕΛΛΑΔΑ
18:24
26/03/2020
Κορονοϊός: Το Σάββατο ξεκινά η λειτουργία του εξωτερικού ιατρείου στη Μόρια
3
loading

Το ερχόμενο Σαββάτο θεωρεί ο περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης ότι θα λειτουργήσει στη Μόρια το πρώτο από τα τρία «εξωτερικά ιατρεία πρώτης αξιολόγησης» για τον έγκαιρο εντοπισμό πιθανών κρουσμάτων κορονοϊού σε πρόσφυγες/μετανάστες.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία από την Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, που περιλαμβάνει και τη στελέχωση των τριών αυτών «ιατρείων» με γιατρούς και νοσηλευτικό προσωπικό τρία.

Οι οικίσκοι εγκαταστάθηκαν ήδη απέναντι από τις εισόδους των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης της Μόριας και στο Βαθύ της Σάμου. Για το «ιατρείο» της Μυτιλήνης έχουν βρεθεί και προσλαμβάνονται δυο γιατροί και δυο νοσηλευτές. Και αναζητείται άλλος ένας γιατρός και ένας νοσηλευτής ώστε στο «ιατρείο» να λειτουργούν δυο βάρδιες ιατρικού ελέγχου.

Όπως είπε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Κ. Μουτζούρης, «η πρωτοβουλία και η χρηματοδότηση είναι της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου και στόχος μας είναι η προστασία τόσο του γηγενούς πληθυσμού όσο και των μεταναστών».

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Mpamphs2

    Σε κοντέινερ και έξω από δω

  2. avatar Ερώτηση…

    Τόσοι ξένοι αραβοφωνοι και υποσαχαριοι ιατροί που σπούδασαν στην Ελλάδα και ζουν εδω...απο όλους αυτούς δήλωσε έστω ένας να παει να περιθαλψει συμπατριώτες του και ομοθρησκους του στη μόρια;;;

  3. avatar Δεν μπορείτε να στερείτε γιατρούς, νοσηλευτές και υλικό από τους ντόπιους ιθαγενείς φορολογούμενους

    για να προστατεύετε τους πρόσφυγες/μετανάστες ή αλλιώς ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει