Μία ακόμα επιτυχημένη αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε σήμερα, Παρασκευή 20 Μαρτίου 2020 στον πρώτο όροφο του Υπουργείου Εσωτερικών επί της Βασ. Σοφίας 15 στην Αθήνα από τον Σύλλογο Εργαζομένων του υπουργείου Εσωτερικών (πρώην ΥΔΙΜΗΔ), για να συμβάλει στην αντιμετώπιση του προβλήματος έλλειψης αίματος, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Τηρώντας τα αυστηρά μέτρα προστασίας, που έχουν επιβληθεί, οι εθελοντές υποβλήθηκαν σε ιατρικό έλεγχο και κατόπιν προσέφεραν αίμα, με τη βοήθεια
και επίβλεψη γιατρών και νοσηλευτών του Νοσοκομείου ΕΛΠΙΣ. Η προσέλευση για την αιμοδοσία ήταν πολύ ικανοποιητική.

Το «παρών» έδωσε και ο υπουργός Εσωτερικών κ. Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος τόνισε:

«Αξίζουν πολλά μπράβο στους εργαζόμενους του Υπουργείου Εσωτερικών για την πρωτοβουλία τους να διοργανώσουν εθελοντική αιμοδοσία. Σε μία τόσο
κρίσιμη στιγμή για τον τόπο μας συνειδητά επιλέξαμε να μη μείνουμε απαθείς και να συμβάλουμε, ο καθένας με τις δυνάμεις του, στο ευρύτερο καλό των συμπολιτών μας. Έχει ληφθεί κάθε μέτρο ώστε η διαδικασία να μην έχει τον παραμικρό κίνδυνο. Πάντα πρέπει να έχουμε υπ’ όψιν τις ανάγκες των συνανθρώπων μας. Προσφέροντας αίμα, ιδιαίτερα αυτές τις κρίσιμες ώρες, βοηθάμε να σωθούν ζωές».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.