Κορονοϊός: Το βιβλιοπωλείο που έκλεισε και όποιος τηλεφωνεί ακούει ένα παραμύθι

«Οι τρεις συμβουλές» είναι διαθέσιμες όλες τις ώρες


ΕΛΛΑΔΑ
8:41
20/03/2020
Κορονοϊός: Το βιβλιοπωλείο που έκλεισε και όποιος τηλεφωνεί ακούει ένα παραμύθι
loading

Το μικρό βιβλιοπωλείο «Madamadi» στο χωριό Μανταμάδος της Λέσβου έκλεισε λόγω κορονοϊού. Όμως όποιος καλεί μπορεί να ακούσει ένα παραμύθι...

Το βιβλιοπωλείο έκλεισε, λέει στους μικρούς του φίλους το παραμύθι, «αν και δεν έχει καθόλου βήχα» και οι άνθρωποί του μένουν σπίτι. Φροντίζουν, όμως, να τους κρατάνε παρέα με το παραμύθι «Οι τρεις συμβουλές» που είναι διαθέσιμο όλες τις ώρες, μέρα και νύχτα, σε όποιον καλεί στο τηλέφωνο του βιβλιοπωλείου 2253061005 όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Οι άνθρωποι του βιβλιοπωλείου «κόντρα στη βίαιη κρίση των ημερών» ηχογράφησαν το παραμύθι με την παραστατική φωνή της Αθηνάς Σουλογάνη. Το παραμύθι προέρχεται από την Ιταλία και κάποιοι μιλούν και για ιρλανδέζικες ρίζες του.

«Μία μικρή συντροφιά για όλους που είμαστε πια στο σπίτι και έχουμε ανάγκη μία μικρή ιστορία για παρέα. Θα μένουμε σπίτι αλλά θα ποτίζουμε τα λουλούδια μας κάθε μέρα. Είμαστε αισιόδοξοι πως αυτή η δύσκολη διαδρομή θα κρατήσει λίγο και σίγουροι πως θα τα πούμε στον τερματισμό. Καλή αντάμωση», λένε οι άνθρωποι του βιβλιοπωλείου στη Μυτιλήνη.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει