Μεγάλο διαγωνισμό λανσάρει στη σελίδα της στο Facebook η εταιρεία Tetra Pak.

Με στόχο να ενημερώσει για την ασφάλεια των τροφίμων που βάζουμε στο τραπέζι μας, αλλά και για να αναδείξει την αξία ενός υγιεινού πρωινού, συνεργάζεται με τη Marisa Churchill, μία από τις πιο καταξιωμένες σεφ στην Αμερική, γνωστή για τις συνταγές της με χαμηλά λιπαρά χωρίς ζάχαρη.

Από σήμερα και έως τις 28 Νοεμβρίου, η Tetra Pak και Marisa Churchill «μαγειρεύουν» για σας τις πιο υγιεινές λιχουδιές για το πρωινό σας και σας προσκαλούν να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό «Shape your Breakfast» («Φτιάξε το δικό σου πρωινό») για να κερδίσετε πλούσια δώρα.

Μπαίνοντας στο tab του διαγωνισμού, ο χρήστης καλείται να επιλέξει τα 5 αγαπημένα του συστατικά για ένα υγιεινό πρωινό από την προτεινόμενη λίστα της Marisa Churchill. Με βάση την επιλογή του, καθορίζεται τί «τύπος πρωινού» είναι, ενώ η Marisa του παρουσιάζει την πρότασή της για το πρωινό που του ταιριάζει.

Το αποτέλεσμα της συμμετοχής του εμφανίζεται στο χρονολόγιό του στο Facebook, ενώ καλείται επίσης αν θέλει να προσκαλέσει τους φίλους του να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό.

Όλοι όσοι παίρνουν μέρος στο μεγάλο διαγωνισμό της Tetra Pak, μπαίνουν σε κλήρωση για να κερδίσουν δώρα για το πρωινό τους τραπέζι.

Η Marisa θα ετοιμάσει πλούσια καλάθια με υγιεινές λιχουδιές για 10 τυχερούς, ενώ ακόμη 5 θα κερδίσουν ένα μπλέντερ Moulinex LM3001 2 ταχυτήτων, για να ετοιμάζουν οι ίδιοι τις αγαπημένες τους συνταγές.

Στο πλαίσιο του διαγωνισμού, η σελίδα της Tetra Pak στο Facebook θα φιλοξενεί χρήσιμα tips της Marisa Churchill, ενώ οι όλες οι συνταγές που θα μαγειρέψει για το «Shape your Breakfast», θα βρίσκονται αναρτημένες στο microsite της Tetra Pak Hellas.