Οι «Φίλοι της Μέριμνας» οργανώνουν για δέκατη χρονιά το χριστουγεννιάτικο bazaar τους σε έναν ξεχωριστό χώρο, στην «Τεχνόπολις» του δήμου Αθηναίων, στο κτίριο «Μηχανουργείο», το Σάββατο, 23 Νοεμβρίου από τις 10.00-20.00 και την Κυριακή, 24 Νοεμβρίου από τις 10.00 – 19.00.

Τα έσοδα από το Bazaar θα διατεθούν για το πρόγραμμα της Μέριμνας «Ανακουφιστική Φροντίδα στο Σπίτι». Η υπηρεσία αυτή δίνει την επιλογή σε παιδιά και εφήβους, έως 18 ετών, που πάσχουν από μια σοβαρή και απειλητική για τη ζωή ασθένεια ή αντιμετωπίζουν το τελικό στάδιο αυτής, να παραμένουν στον οικείο χώρο του σπιτιού με την οικογένεια τους και με την υποστήριξη των ειδικά εκπαιδευμένων ιατρών, νοσηλευτών, ψυχολόγων και κοινωνικών λειτουργών.

Η Μέριμνα συνεργάζεται με παιδιατρικά νοσοκομεία και μαιευτήρια της Αθήνας. Όλες οι υπηρεσίες της Μέριμνας παρέχονται δωρεάν.

Στο νέο χώρο της Μέριμνας θα μπορείτε για δύο ημέρες να βρείτε πρωτότυπα και χρηστικά δώρα, μεγάλη ποικιλία βιβλίων, παιχνίδια, σπιτικές λιχουδιές, γούρια για τον καινούργιο χρόνο, και όπως πάντα εξαιρετικά ρούχα, παπούτσια, τσάντες, κοσμήματα σε πολύ προσιτές τιμές.

Στο μικρό Μοναστηράκι μπορείτε να βρείτε και να ανακαλύψετε μικρούς θησαυρούς. Επίσης θα υπάρχουν λαχνοί με μεγάλη ποικιλία δώρων. Όλοι οι λαχνοί κερδίζουν!