Αντιδράσεις κατά των απολύσεων στο μετρό Θεσσαλονίκης

Ευθύνες στο Γ. Μπουτάρη ρίχνει ο πρόεδρος των εργαζομένων


ΕΛΛΑΔΑ
19:21
17/10/2013
Αντιδράσεις κατά των απολύσεων στο μετρό Θεσσαλονίκης
loading

Διαμαρτυρία έξω από το γραφείο του γενικού γραμματέα Δημοσίων Έργων, Στράτου Σιμόπουλου, έκαναν μέλη του σωματείου των εργαζομένων στο μετρό Θεσσαλονίκης, με αίτημα την επαναπρόσληψη απολυμένων συναδέλφων τους.

Οι διαμαρτυρόμενοι έκαναν συγκέντρωση στο εργοτάξιο του μετρό στην Αγίας Σοφίας και με πορεία κατευθύνθηκαν στη συμβολή των οδών Μητροπόλεως και Καρόλου Ντηλ, όπου βρίσκεται το γραφείο του κ. Σιμόπουλου, έμειναν λίγη ώρα φωνάζοντας συνθήματα και αποχώρησαν.

Με γραπτή του δήλωση, ο γενικός γραμματέας Δημοσίων Έργων καταλογίζει ευθύνες στο δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, για καθυστέρηση στις αρχαιολογικές εργασίες του μετρό.

«Υπενθυμίζω ότι η καθυστέρηση εξέλιξης των αρχαιολογικών εργασιών έχει πλέον ονοματεπώνυμο και είναι Γιάννης Μπουτάρης. Αν ο δήμος Θεσσαλονίκης δεν είχε μπλοκάρει, μέσω του Συμβουλίου της Επικρατείας, τις εργασίες, στο σταθμό Βενιζέλου, η συνέχιση των αρχαιολογικών ανασκαφών θα απασχολούσε 220 άτομα. Ενημερώνω τέλος ότι σήμερα, παρά τα σύνθετα προβλήματα που κληρονομήσαμε, στα εργοτάξια απασχολούνται σε κατασκευαστικές εργασίες 780 εργαζόμενοι και 122 μηχανήματα» είπε ο κ. Σιμόπουλος.

(φωτογραφία αρχείου)

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει