Τα πρώτα Χριστούγεννα χωρίς την αγαπημένη τους Σεραϊνά έκανε η οικογένεια της 13χρονης, η οποία τον περασμένο Αύγουστο βρήκε τραγικό θάνατο σε λούνα παρκ στον Βόλο, όταν εκσφενδονίστηκε από το παιχνίδι «Ιπτάμενο χαλί».

Υπενθυμίζουμε ότι ο μηχανισμός ανέβηκε με πολύ μεγάλη ταχύτητα επτά περίπου μέτρα πάνω από το έδαφος. Το κορίτσι εκσφενδονίστηκε σε αρκετά μεγάλο ύψος από τη θέση του. Οι αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως έπεσε σε διπλανό παιχνίδι και έπεσε στο κενό.

Η μητέρα του κοριτσιού άνοιξε την καρδιά της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Τι γιορτές να κάνουμε χωρίς το κορίτσι μας; Είναι αισθητή η απουσία της. Καμιά φορά φωνάζω την άλλη κόρη μου Σεραϊνα. Ήταν 13 χρονών και είχε ύψος 1,75. Έμπαινε και έδινε ζωή στο σπίτι. Όλες οι μέρες είναι δύσκολες, αλλά αυτές είναι ακόμα πιο πολύ. Να σας πω την αλήθεια, νομίζω ότι έχει φύγει κομμάτι ένα κομμάτι από το σώμα μου» είπε.

Τι έδειξε το πόρισμα: «Φταίει ο χειριστής»

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Star το πόρισμα των εμπειρογνωμόνων παραδόθηκε στις Αρχές και αναφέρει ότι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ του Αλμυρού φταίει ο χειριστής και η υπερβολική ταχύτητα που είχε αναπτύξει. Αναφέρει μάλιστα ότι η μαθήτρια εκτοξεύτηκε από τη θέση της.

«Σύμφωνα με τον εμπειρογνώμονα το μηχάνημα φταίει γιατί το είχαν δηλώσει 15 ίππων αλλά ήταν 123,6 και ήταν και μεθυσμένος ο χειριστής. Aν δεν το σταματούσε κάποιος άνθρωπος θα έφευγαν και άλλα παιδιά. Δεν το σταμάτησε ο χειριστής» δηλώνει η μητέρα της.

TAGS