Μεγάλη ταλαιπωρία έζησαν οι οδηγοί στην εθνική οδό Αθηνών – Λαμίας τη Δευτέρα εξαιτίας του χιονιά που έφερε η κακοκαιρία Ζηνοβία. Η εθνική έκλεισε και στα δύο ρεύματα με αποτέλεσμα να προκληθούν ουρές χιλιομέτρων και χάος.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα καταγράφηκαν στη Μαλακάσα με τα οχήματα να σχηματίζουν ατελείωτες ουρές και τους οδηγούς να μένουν για ώρες εγκλωβισμένοι στα αυτοκίνητά τους τους βιώνοντας μια άνευ προηγουμένου ταλαιπωρία.

Ο Γιάννης Καλλιάνος αναφέρθηκε στον λογαριασμό του στο Facebook στις προειδοποιήσεις των μετεωρολόγων και ξέσπασε, τονίζοντας: «Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!».

Η ανάρτησή του:

«1ο δημοσίευμα : Πριν 3 μέρες
2ο δημοσίευμα : Πριν λίγο

Είχα προειδοποιήσει εδώ και 3 ημέρες από κανάλια, ραδιόφωνα και όλα τα site της χώρας ότι η Εθνική Οδός Αθηνών – Λαμίας θα είναι απροσπέλαστη λόγω των χιονοπτώσεων.

Το μόνο που δεν έκανα ήταν να πάω να στηθώ εγώ ο ίδιος στα διόδια των Αφιδνών και να μην αφήνω κανέναν να περάσει προς Μαλακάσα!

Μα είναι δυνατόν; Κάθε φορά τα ίδια; Έλεος δηλαδή! Τι άλλο να κάνουν οι Μετεωρολόγοι;

Κρίμα, πολύ κρίμα για τους ανθρώπους που ταλαιπωρούνται τώρα εκεί αλλά θα έπρεπε να είχαν λάβει σοβαρά υπόψιν τους τα δελτία καιρού! Τώρα πια είναι αργά…», έγραψε ο Γιάννης Καλλιάνος.