Η κακοκαιρία Ζηνοβία σαρώνει τη χώρα μας, προκαλώντας πολλά προβλήματα στις μετακινήσεις. Δύσκολη είναι η κατάσταση στη Μαλακάσα, όπου τα οχήματα έχουν ακινητοποιηθεί λόγω της έντονης χιονόπτωσης, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων.

Στο ύψος του στρατοπέδου στη Μαλακάσα έχουν εγκλωβιστεί αυτοκίνητα και οδηγοί λόγω υδάτων, σύμφωνα με πληροφορίες του newsbeast.gr από την Τροχαία. Πυροσβεστικά οχήματα προσπαθούν να προσεγγίσουν το σημείο για να απεγκλωβίσουν τους οδηγούς.

«Η χιονόπτωση συνεχίζεται και τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο δύσκολα στη Μαλακάσα…», είναι το σχόλιο αναγνώστη που έστειλε το παραπάνω βίντεο στο LamiaReport.

Λόγω της κακοκαιρίας, δεν επιτρέπεται, σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, η κυκλοφορία των λεωφορείων και φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στη νέα εθνική οδό Αθηνών -Λαμίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς Λαμία, από το ύψος των διοδίων Αφιδνών.

Την ίδια ώρα πολλοί δρόμοι έχουν κλείσει λόγω της κακοκαιρίας Ζηνοβίας ενώ υπάρχουν και δρόμοι που τα οχήματα χρειάζονται αλυσίδες για να προχωρήσουν.

Στην Αττική αυξημένη είναι η κίνηση στον Κηφισό, στη λεωφόρο Κηφισίας και στους δρόμους γύρω από το Σύνταγμα και το Κολωνάκι.