Τα επόμενα χρόνια πολλοί πολιτικοί θα καθίσουν στο σκαμνί για υποθέσεις που θα απασχολήσουν τη δικαιοσύνη ίσως και για τα επόμενα 10 χρόνια, υποστήριξε ο επικεφαλής της Αρχής Ελέγχου Δημοσίων Συμβάσεων, Βασίλης Φλωρίδης.

Μιλώντας αποκλειστικά στον Alpha, ο κ. Φλωρίδης αποκάλυψε σκανδαλώδεις υποθέσεις στη δημόσια διοίκηση προαναγγέλοντας διώξεις και πολιτικών. «Αν βγουν και αυτές οι υποθέσεις που είναι τώρα σε εξέλιξη σε βάρος πολιτικών προσώπων και λοιπά, που πιστεύω ότι θα είναι πάρα πολλές αντιλαμβάνεστε ότι οι Έλληνες δικαστές τα επόμενα 10 χρόνια θα δικάζουν κάθε μέρα», είπε χαρακτηριστικά.

«Χρειάζονται τομές στο πολιτικό σύστημα. Όταν το άρθρο 86 του Συντάγματος ακόμα επιτρέπει υπουργούς να παραγράφονται τα εγκλήματά τους σε έξι μήνες όταν ενός πολίτη για το ίδιο έγκλημα παραγράφεται σε 20 χρόνια σημαίνει ότι το σύστημα πάσχει σοβαρά», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων του Alpha:

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.