Μια σοκαρισική επίθεση σκύλου σε ταχυδρόμο συνέβη τις προηγούμενες μέρες στον Βόλο. Σύμφωνα με ρεπορτάζ από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ένα πίτμπουλ επιτέθηκε σε ταχυδρόμο στο Βόλο.

Όλα συνέβησαν όταν ο ιδιοκτήτης του σκύλου, ένας ιερέας, άνοιξε τη γκαραζόπορτα του για να βγάλει το αυτοκίνητο του. Ο σκύλος ήταν ελεύθερος στην αυλή και εκείνη τη στιγμή ο ταχυδρόμος έφτασε στο σημείο.

Τότε, ο σκύλος, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, ο σκύλος επιτέθηκε στον ταχυδρόμο.

«Ένιωθα να μου τρώει χέρια, να μου τρώει πόδια. Μου κρατούσε κάποια στιγμή το χέρι στο στόμα του και τα δυο μου πόδια με τα δόντια του και ευτυχώς στα πόδια μου με βοήθησαν και τα παπούτσια μου και δεν μου άρπαξε δάχτυλα, πέλμα κι αυτά να μου τα κατασπαράξει».

Ο ταχυδρόμος ανέφερε ότι πάλεψε να ξεφύγει αλλά ο σκύλος ήθελε να αρπάξει τον λαιμό του. «Και μετά προσπάθησε αμέσως να με αρπάξει από τον λαιμό. Ξέφυγα σε πρώτη φάση από τον λαιμό, μου έκανε ένα μικρό τραύμα αλλά ευτυχώς δεν έκλεισε το στόμα του στον λαιμό. Με βοήθησαν τα ρούχα, έκανε κρύο και φορούσα ρούχα χοντρά» τόνισε.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ιερέας προσπάθησε να απομακρύνει το πίτμπουλ ωστόσο δεν τα κατάφερε. Τότε κάποιος άρπαξε ένα σκοινί και το πέρασαν ανάμεσα στο λαιμό και το στόμα του σκύλου, ώστε για να τον σταματήσουν.

Το σκυλί πέθανε, ο ταχυδρόμος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και ο ιερέας παραδόθηκε στην αστυνομία.