Μια ατμοσφαιρική βραδιά «Στο Φως του Φεγγαριού», με το Κουαρτέτο Εγχόρδων Πατρών, διοργανώνουν σήμερα στις 21.00 στον αύλειο χώρο του Μουσείων των Ολυμπιακών Αγώνων της Αρχαιότητας, η Ζ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων, σε συνεργασία με το δήμο Αρχαίας Ολυμπίας.

Το Κουαρτέτο Εγχόρδων Πατρών αποτελείται από βραβευμένους σολίστ, τους Ιβανώφ Βλαντισλάβ (Α΄ βιολί), Τόκαρεφ Γιαροσλάβ (Β΄ βιολί), Χολοντένκο Αντόν (Βιόλα) και Κομισσάρωφ Νικολάι (Τσέλο), μέλη της Ορχήστρας Πατρών, οι οποίοι έχουν μια σημαντική πολύχρονη παρουσία στα σημαντικότερα φεστιβάλ, πολιτιστικά κέντρα, και θέατρα της χώρας μας.

Επίσης, έχουν εκπροσωπήσει επάξια την Ελλάδα σε χώρες όπως Ιταλία, Αυστρία, Γαλλία, Γερμανία, αποσπώντας θαυμάσιες κριτικές. Αξίζει δε να σημειωθεί ότι ο κ. Βλαντισλάβ Ιβανώφ, είναι γνωστός στην πόλη του Πύργου, αφού από το 2002 είναι καθηγητής στο Εθνικό Ωδείο της πόλης.

Το μουσικό πρόγραμμα της σημερινής βραδιάς, περιλαμβάνει μια διαδρομή σε δημοφιλή έργα Ελλήνων και ξένων συνθετών, διαφόρων στυλ, από κλασική μουσική, soundtracks ελληνικού και ξένου κινηματογράφου, tango, jazz κλπ.

Εξάλλου, ο αρχαιολογικός χώρος της Ολυμπίας θα είναι ανοικτός για το κοινό από τις 21:00 ως τη 01:00 με ελεύθερη είσοδο.

Πηγή: patrisnews.com