Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Βόλο

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο εμπορικό κέντρο από το απόγευμα


ΕΛΛΑΔΑ
9:49
03/12/2019
Ξεκινούν οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Βόλο
loading

Κλειστό θα είναι σήμερα το απόγευμα, με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, το εμπορικό κέντρο του Βόλου όπου θα πραγματοποιηθεί η εκδήλωση φωταγώγησης της πόλης ενόψει των Χριστουγέννων, προκειμένου να διευκολυνθούν οι πολίτες που θέλουν να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις.

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από το απόγευμα

Η ισχύς του μέτρου της απαγόρευσης της κυκλοφορίας των αυτοκινήτων στο κέντρο του Βόλου, θα ισχύσει από τις 5.30 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ.

Η απαγόρευση στην κίνηση των αυτοκινήτων θα ισχύσει για το κέντρο και περικλείεται από την παραλιακή λεωφόρο Αργοναυτών, την Ιωάννου Καρτάλη, την Αλεξάνδρας και την Ξενοφώντος, ενώ η κυκλοφορία των αστικών λεωφορείων θα διεξάγεται περιμετρικά από τη λεωφόρο Αναλήψεως, σύμφωνα με το ΑΜΠΕ.

Στην τελετή φωταγώγησης του Βόλου θα εμφανιστούν και θα ερμηνεύσουν επιτυχίες τους η Δέσποινα Βανδή και ο Χρήστος Μάστορας με τις «Μέλισσες» και ταυτόχρονα θα ανάψει ο περίφημος «μπλε ουρανός», το ψηλότερο χριστουγεννιάτικο δένδρο της χώρας, και θα ανοίξουν τις πύλες τους το χωριό του Άη Βασίλη στην πλατεία Ρήγα Φεραίου και το «Πάρκο των Δεινοσαύρων» στην πλατεία Πανεπιστημίου.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει