Σοβαρά προβλήματα προκάλεσε η σφοδρή καταιγίδα που έπεσε τις πρώτες πρωινές ώρες στην Αττική.

Εκτός από την Εθνική Αθηνών-Κορίνθου όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία, κλειστή είναι η έξοδος της οδού Χαμοστέρνας προς Πειραιώς, λόγω καθίζησης.

Λίγο μετά τις 5 τα ξημερώματα διεκόπη η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Πειραιώς, από το ύψος της οδού Χαμοστέρνας, έως την Ηρακλειδών με την κυκλοφορία να αποκαθίσταται λίγο πριν τις 7 το πρωί καθώς στην περιοχή έσπευσαν οχήματα του Δήμου, προκειμένου να αντιμετωπίσουν την κατάσταση και να παραδώσουν την κεντρική αρτηρία στη διάθεση των οδηγών.

Πλημμυρικά φαινόμενα στην λαχαναγορά της Αθήνας.Βίντεο: Amarilis Mak

Posted by Forecast Weather Greece on Sunday, November 24, 2019

Προβλήματα δημιουργήθηκαν και στον Πειραιά και συγκεκριμένα στην ακτή Βασιλειάδη, στην Πύλη Ε3, στο λιμάνι, στο ρεύμα προς Κερατσίνι, καθώς και στη Σαλαμίνα, στη Λεωφόρο Σαλαμίνας, από τη Ζωοδόχου Πηγής, έως τη Λεωφόρο Φανερωμένης με τις υπηρεσίες να αποκαθιστούν τελικά τα προβλήματα στο νησί.

Λίγο μετά τις 07:30, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην ακτή Βασιλειάδη στον Πειραιά.

Κανονικά μετά τις 10 τα σχολεία στην Αττική

Νέα απόφαση πήρε η Περιφέρεια Αττικής σχετικά με την λειτουργία των σχολείων σήμερα Δευτέρα.

Λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων που προκάλεσε η κακοκαιρία Γηρυόνης, η Περιφέρεια είχε αποφασίσει τα σχολεία να παραμείνουν κλειστά έως τις 10.

Εξαίρεση αποτελούν τα σχολεία στον δήμο Μεγαρέων, τα οποία σήμερα θα παραμείνουν κλειστά όλη την ημέρα για την ασφάλεια των παιδιών, λόγω των εκτεταμένων ζημιών που έχουν προκληθεί στην περιοχή, όπως αναφέρει η περιφέρεια στην ανακοίνωσή της.