Σε όλη μας τη ζωή ζούμε παράλληλα σε δύο «σπίτια»: το σώμα μας και τον πλανήτη μας. Και τα δύο έχουν ανάγκη από φροντίδα, συντήρηση και αγάπη. Γι’ αυτό, συχνά χρειάζονται αλλαγές στις συνήθειές μας. Αλλαγές μικρές ή και μεγαλύτερες. Αλλαγές, που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας και να διαμορφώσουν το μέλλον μας. Το δικό μας αλλά και ολόκληρου του πλανήτη.

Χτίζοντας πάνω στις δυο μεγάλες δεσμεύσεις για τον περιορισμό της σπατάλης τροφίμων και τη μείωση του πλαστικού κατά 50% έως το 2025, η ΑΒ Βασιλόπουλος δίνει τη σκυτάλη σε εμάς, να διαμορφώσουμε σήμερα έναν καλύτερο κόσμο, με μικρές και καθημερινές πράξεις, που μπορούν να κάνουν μεγάλη διαφορά.

Μέσα από το κίνημα #allazoumesinithies και πλούσιο digital περιεχόμενο, η εταιρεία διευρύνει ακόμα περισσότερο τις πρωτοβουλίες της και αναλαμβάνει δράση (#ACT) με ιδέες, συμβουλές και προτάσεις αφιερωμένες στα δυο πιο σημαντικά σπίτια της ζωής μας: το σώμα μας και τον πλανήτη μας.

Στο ειδικά σχεδιασμένο site allazoumesinithies.ab.gr, ο καθένας από εμάς μπορεί να βρει πλούσιο περιεχόμενο γύρω από την ανακύκλωση και την προστασία του περιβάλλοντος, την υγιεινή διατροφή για μικρούς και μεγάλους, καθώς και DIY λύσεις ώστε τίποτα να μην πηγαίνει χαμένο. Σε αυτή την προσπάθεια, η ΑΒ ενώνει τις δυνάμεις της με οργανισμούς και influencers, που μοιράζονται απλούς και εύκολους τρόπους για έναν πιο βιώσιμο τρόπο ζωής, μα πάνω από όλα την ίδια φιλοσοφία για ένα καλύτερο αύριο, για εμάς και το περιβάλλον.

Για όλα αυτά που έχουν αξία, η ΑΒ μάς παρακινεί να #allazoumesinithies και να γίνουμε κομμάτι της αλλαγής. Γιατί κάθε μικρή πράξη μπορεί να διαμορφώσει έναν καλύτερο κόσμο. Εσύ; Από πού θα ξεκινήσεις; #allazoumesinithies #act

Δείτε στο παρακάτω video τις δεσμεύσεις οργανώσεων & influencers για ένα καλύτερο αύριο.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το allazoumesinithies.ab.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.