Ήταν στις 24 Ιουλίου 1991 όταν ο μικρός Μπεν, ο οποίος απολάμβανε με τους παππούδες του τις καλοκαιρινές του διακοπές στην Κω, εξαφανίστηκε. Ήταν μόλις 21 μηνών.

Από τότε οι γονείς του δεν έχουν σταματήσει στιγμή να ψάχνουν να βρουν την αλήθεια και να μάθουν τι απέγινε το παιδί τους.

Η μητέρα του μικρού Μπεν, πέταξε τα βέλη της κατά της ελληνικής αστυνομίας την οποία κατηγόρησε πως δεν κάνει σωστά τη δουλειά της.

Η Κέρι Νίντχαμ, σύμφωνα με την διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας «The Mirror» είπε: «Κανονικά αυτή την εβδομάδα θα σχεδίαζα ένα πάρτι για τα 30ά του γενέθλια και εκείνος θα έσβηνε κεράκια. Αντ’ αυτού ανάβω ένα στη μνήμη του. Ντρέπομαι για την ελληνική αστυνομία. Δεν κάνουν τη δουλειά τους. Κάθε αξιοπρεπής άνθρωπος θα ήθελε να βρει τον γιο μου και να δώσει ένα τέλος σε αυτήν την ιστορία».

Επιθυμία της μητέρας του μικρού Μπεν είναι οι εισαγγελείς της Κω να ανακρίνουν έναν μάρτυρα ο οποίος αν και μίλησε στην βρετανική αστυνομία, τώρα αρνείται να μιλήσει ξανά.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.