Σοκ έχει προκαλέσει το περιστατικό με τους δυο συνοδούς και τον οδηγό οι οποίοι ξέχασαν για 3 ώρες σε σχολικό λεωφορείο ένα τρίχρονο αγοράκι.

Συνέντευξη στην Ειρήνη Μιλή

Η μητέρα του αγοριού, Ράνια Καλλίδου εξηγεί στο Newsbeast.gr τα όσα συνέβησαν. «Τα βραδιά ξυπνάμε και δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί τη μαμά του», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Οι δύο συνοδοί μετέφεραν όλα τα παιδάκια από το κεντρικό κτήριο του σχολείου στο κτήριο του παιδικού σταθμού. Όταν όμως κατέβηκαν όλα, οι συνοδοί δεν πρόσεξαν ότι ένα 3χρονο αγοράκι είχε παραμείνει στο λεωφορείο και έφυγαν αφήνοντάς το εκεί.

«Μαμά ήμουν μόνος μου και έκλαιγα όλη την ώρα» είπε ο μικρός Θαλής στην μαμά του όταν εκείνη τον αγκάλιασε μετά το σοκαριστικό συμβάν. «Τα βραδιά ξυπνάμε και δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί τη μαμά του. Ο μικρός κλαίει με το παραμικρό», τόνισε η μητέρα του τρίχρονου.

«Πού είναι το παιδί μου; Βρείτε το παιδί μου»

Όλα ξεκίνησαν την Τρίτη στις 7:30 το πρωί όταν η μητέρα έβαλε τα παιδιά στο σχολικό. Η απουσία του παιδιού στο σχολείο, μετά από ώρα, έγινε αντιληπτή και η δασκάλα πήρε τηλέφωνο τη μητέρα του στο σπίτι, καθώς υπέθεσε ότι το παιδάκι δεν είχε πάει καθόλου στο σχολείο.

«Στις 11:05 με πήραν τηλέφωνο από το σχολείο για να με ρωτήσουν γιατί δεν πήγε ο μικρός στο σχολείο και αν είναι άρρωστος. Στην αρχή νόμιζα ότι είχε γίνει κάποιος λάθος. Ότι δεν έχουν μετρήσει σωστά τα παιδιά. Τους απάντησα ότι το έχω στείλει το παιδί στο σχολείο. Δεν γίνεται να μην έχει έρθει».

Η υπεύθυνη ζήτησε λίγο χρόνο από την μητέρα για να εξετάσουν άλλη μια φορά τις παρουσίες.

«Με παίρνουν και μου ανακοινώνουν ότι το παιδί μου δεν είναι στο σχολείο. Όποτε όπως καταλαβαίνετε άρχισα να τσιρίζω. Πού είναι το παιδί μου; Βρείτε το παιδί μου. Στη συνέχεια ξεκινήσαμε με το πατέρα μου στο σχολείο οδηγούσα σαν τρελή, ενώ παράλληλα μέχρι να φτάσουμε προσπαθούσα να μιλήσω με τη συνοδό που ήταν μέσα στο σχολικό λεωφορείο και τους υπεύθυνους του σχολείου αλλά δεν απαντούσε κανείς. Όπως φαντάζεστε από το φόβος είχαμε πάρει και την αστυνομία για τυχόν απαγωγή», τονίζει η μητέρα στο Newsbeast.gr.

Όπως διαπιστώθηκε στην συνέχεια, το παιδί είχε φύγει κανονικά για το σχολείο και ότι το είχε ξεχαστεί μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Οι υπεύθυνοι έπειτα από ένα τέταρτο κάλεσαν την μητέρα για να την ενημερώσουν.

«Ηρεμήστε, τον βρήκαμε, τον είχαμε ξεχάσει μέσα στο λεωφορείο». Δεν μπορούσα να το πιστέψω αυτό το πράγμα, αν είναι δυνατόν να ξεχάσουν το παιδί μου τρεις ώρες μέσα στο σχολικό λεωφορείο. Έχουμε ήδη κινηθεί νομικά».

Χθες το απόγευμα ο μικρός με την μητέρα του βγήκαν από το νοσοκομείο Παίδων, όπου είχαν κρατήσει τον τρίχρονο για προληπτικές εξετάσεις.