Μόλις ο διαιτητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα ΠΑΟΚ – Άρης, τα επεισόδια άρχισαν. Οι φίλαθλοι των δύο ομάδων πετούσαν αντικείμενα και κατέστρεφαν ότι έβρισκαν μπροστά τους.

Οι οπαδοί των δύο ομάδων κατέστρεφαν 8 υαλοπίνακες του Πολιτιστικού Κέντρου του δήμου της περιοχής και έκαψαν συνολικά 10 κάδους.

Οι φίλαθλοι πετούσαν πέτρες και εκτόξευαν φωτοβολίδες στους αστυνομικούς, οι οποίοι ανταπέδιδαν με ρίψεις χημικών για να τους απομακρύνουν. Τα επεισόδια είχαν μάλιστα ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 4 αστυνομικοί, οι οποίοι διακομίστηκαν στο νοσοκομείο για να τους παρασχεθούν πρώτες βοήθειες.

Επεισόδια όμως εκτυλίχτηκαν και έξω από το γήπεδο του Άρη όταν οπαδοί της ομάδας που βγήκαν στους δρόμους για να πανηγυρίσουν τη νίκη της ομάδας τους, άρχισαν να εκτοξεύουν πέτρες σε διάφορα αυτοκίνητα.

Η Αστυνομία προχώρησε σε 17 συλλήψεις, ηλικίας 17 έως 33 ετών και συγκεκριμένα 14 από αυτούς ήταν Έλληνες και 3 αλλοδαποί.

Σε βάρος συλληφθέντων σχηματίζονται κατά περίσταση δικογραφίες, για «Αδικήματα βίας με αφορμή αθλητικές εκδηλώσεις», «Επικίνδυνες σωματικές βλάβες», «Διακεκριμένες (απρόκλητες) περιπτώσεις φθοράς», παράβαση «Νόμου περί Φωτοβολίδων», «Διατάραξη κοινής ειρήνης» και άλλα συναφή αδικήματα.