Με το λογότυπο της 85ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης (5-13/9 2020) να είναι ήδη έτοιμο και την τιμώμενη χώρα, τη Γερμανία, να έχει εξασφαλίσει την κάλυψη και των 6.000 τετραγωνικών μέτρων του περιπτέρου 13 στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, η διοίκηση της ΔΕΘ-Helexpo ΑΕ δουλεύει με πυρετώδεις ρυθμούς για την επόμενη διοργάνωση.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, που επικαλείται ανακοίνωση της ΔΕΘ – Helexpo, η οργανωτική προετοιμασία της Γερμανίας, που είναι η τιμώμενη χώρα της 85ης ΔΕΘ, εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και ενδεικτικό είναι το γεγονός, πως ο Εκθεσιακός Οργανισμός της Κολωνίας (Koelnmesse), που διαχειρίζεται την υλοποίηση της γερμανικής συμμετοχής, θα δέχεται αιτήσεις συμμετοχής μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2020.

«Με έμφαση στην τεχνολογία, στην ενέργεια και στο περιβάλλον, η συμμετοχή της Γερμανίας, θα παρουσιάσει τις καλές πρακτικές και τον τρόπο ζωής σε μία από τις μεγαλύτερες οικονομίες του κόσμου» αναφέρει, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, στην ανακοίνωσή της η ΔΕΘ – Helexpo ΑΕ.

Μεταξύ άλλων τονίζεται ότι είναι η πρώτη φορά (εκτός της συμμετοχής της χώρας σε Παγκόσμιες Εκθέσεις-EXPO), που η Γερμανία διεθνώς, ως επίσημη κρατική συμμετοχή, θα καλύψει εκθεσιακά τόσα πολλά τετραγωνικά μέτρα. Στο γερμανικό περίπτερο, εκτός των άλλων, θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στις B2B συναντήσεις, ώστε να επιτευχθεί ο στόχος επιχειρηματικών συνεργασιών.