Το εμπορικό κέντρο River West προσκαλεί όλους τους φίλους του, μικρούς και μεγάλους, να «κάνουν μια βόλτα» στις Ημέρες Ποδηλάτου.

Από τις 17 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου το εμπορικό κέντρο μετατρέπεται σε ποδηλατική πίστα και προσφέρει μοναδικά δώρα και πρωτότυπες δραστηριότητες στους επισκέπτες του.

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών και μια βόλτα με το ποδήλατο είναι ένας ιδανικός τρόπος διασκέδασης αλλά και άθλησης, για μικρούς και μεγάλους. Για αυτό το λόγο, για περισσότερες από 20 ημέρες, οι επισκέπτες του River West, παράλληλα με τα ψώνια τους και την ανανέωση της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας μπορούν να διεκδικήσουν καθημερινά ένα ποδήλατο Ideal.

Με κάθε 50 ευρώ ημερήσιων αγορών οι καταναλωτές θα παραλαμβάνουν ένα ειδικό κουπόνι συμμετοχής και θα μπαίνουν στην κλήρωση για ένα απίθανο ποδήλατο την ημέρα.

Οι ποδηλατικές εκπλήξεις όμως δε σταματούν εδώ. Από τις 17 Μαΐου έως τις 8 Ιουνίου, καθημερινές 16:00-20:00 και Σάββατα 12:00 -18:00, στην κεντρική πλατεία του River West, οι λιλιπούτειοι επισκέπτες του εμπορικού θα μπορούν να μάθουν ποδήλατο στην ειδική πίστα που έχει διαμορφωθεί και θα τους δίνονται οι απαραίτητες οδηγίες και συμβουλές για να είναι πάντα ασφαλείς όταν απολαμβάνουν τη βόλτα τους.

Επειδή όμως και το ποδήλατο χρειάζεται φροντίδα για να διατηρείται σε ιδανική κατάσταση και να χαρίζει διασκέδαση, εξειδικευμένο προσωπικό θα παρέχει στους ποδηλάτες χρήσιμες συμβουλές για τη συντήρηση του στο Service Station που θα δημιουργηθεί στο River West, στο 1ο επίπεδο, καθημερινά 16:00-20:00 και το Σάββατο 12:00 -18:00.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.