Το παρεμπόριο και η ασφάλεια πολιτών στο επίκεντρο συζητήσεων στη Θεσσαλονίκη

Συνάντηση εμπόρων με τη διοίκηση της αστυνομίας


ΕΛΛΑΔΑ
2:29
29/08/2019
Το παρεμπόριο και η ασφάλεια πολιτών στο επίκεντρο συζητήσεων στη Θεσσαλονίκη
loading

Τη θέση του ότι μόνο με δυναμική, συνεχή δράση και ετοιμότητα μπορεί να εξασφαλιστεί η πάταξη του παρεμπορίου, τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ), Παντελής Φιλιππίδης, αναγνωρίζοντας την μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από πλευράς της ελληνικής αστυνομίας για την αντιμετώπιση του φαινομένου.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΕΣΘ, στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε με τη διοίκηση της αστυνομίας, στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης, με αντικείμενο τα θέματα ασφάλειας της πόλης μας, έγινε μια εποικοδομητική συζήτηση και αναπτύχθηκαν εκτενώς όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η αγορά της πόλης.

Ειδικότερη αναφορά έγινε στο θέμα του παρεμπορίου, το οποίο, σύμφωνα με τον ΕΣΘ συνιστά ένα μείζον οικονομικό και κοινωνικό πρόβλημα, που προκαλεί ραγδαία απαξίωση των προϊόντων, πλήττοντας τόσο τους καταναλωτές ,όσο και τις επιχειρήσεις. Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε και στο θέμα της ασφάλειας των πολιτών, των επιχειρηματιών και των εμπορικών καταστημάτων.

Οι εκπρόσωποι του ΕΣΘ αναγνώρισαν τη μεγάλη προσπάθεια που ήδη γίνεται και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους «από τη βούληση, την ετοιμότητα και τον ουσιαστικό σκοπό της αστυνομίας να αντιμετωπίσει κάθε είδος παράτυπης και παράνομης δραστηριότητας, ώστε να επιστρέψει το αίσθημα ασφάλειας, σιγουριάς και εμπιστοσύνης στους συμπολίτες μας και να αποφευχθούν γεγονότα δυσάρεστα και επικίνδυνα».

Στη σύσκεψη συμμετείχαν, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του ΕΣΘ και ο Α΄Αντιπρόεδρος Κοσμάς Καλογιάννης και από την πλευρά της αστυνομίας ο αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Σκούμας, ο γεν. επιθεωρητής Β.Ε., υποστράτηγος Λάζαρος Μαυρόπουλος , κ.α.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει