Το φως της δημοσιότητας είδε η ιατροδικαστική έκθεση του 19χρονου σπουδαστή που κατήγγειλε ότι ζούσε βασανιστήρια σε πασίγνωστο εστιατόριο της Κέρκυρας που ανήκει στο γνωστό σεφ, Εκτορα Μποτρίνι, από τον Μάιο που έπιασε δουλειά.

Σύμφωνα με το πόρισμα του ιατροδικαστή, ο νεαρός έχει βλάβες στα άκρα, οι οποίες έχουν προκληθεί από θερμικό μέσο. Μάλιστα, αυτές είναι αρκετές τόσο σε έκταση όσο και σε αριθμό.

Ο ιατροδικαστής παρέδωσε ήδη την έκθεσή του στις δικαστικές Αρχές. Αυτό, όμως, που δεν μπορεί να διαπιστώσει ο ιατροδικαστής, είναι πώς έγιναν αυτές οι θερμικές βλάβες στα άκρα. Αν δηλαδή, επειδή πρόκειται για κουζίνα, τίναξε το λάδι από το τηγάνι ή κάποιος του το πέταξε, ανέφερε ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού Star.

Ο δικηγόρος του Έκτορα Μποτρίνι είπε στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού, σχολιάζοντας το πόρισμα, πως δεν υπάρχει σαφής εικόνα ότι τα τραύματα προέρχονται από τον συγκεκριμένο άνθρωπο που καταγγέλλει ο σπουδαστής ότι τον βασάνιζε στην κουζίνα.

Η καταγγελία του σπουδαστή, που έκανε την πρακτική του στο εστιατόριο του Έκτορα Μποτρίνι στην Κέρκυρα, έγινε αρχές Αυγούστου. Εκείνος ισχυρίζεται ότι ο υπεύθυνος του εστιατορίου του έριξε καυτό λάδι με κουτάλι στο δεξί καρπό του, προκαλώντας του σοβαρό τραύμα, ενώ φέρεται τον έκαψε και με μαγειρική σπάτουλα. Από την πλευρά του, ο σεφ ισχυρίζεται ότι δεν έχει κακοποιηθεί ο νεαρός.