Ένα βίντεο-ντοκουμέντο το οποίο δείχνει τις αγωνιώδεις προσπάθειες των διασωστών να απεγκλωβίσουν την έγκυο στα Διαβατά από τις τσακισμένες λαμαρίνες έφερε στο φως της δημοσιότητας το Star.

Η 41χρονη Ευδοκία επέβαινε στο αυτοκίνητο του συζύγου της, ο οποίος παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση, στα Διαβατά,  με αποτέλεσμα το όχημα να παρασυρθεί από τη διερχόμενη αμαξοστοιχία.

Η αμαξοστοιχία έχει σταματήσει πάνω στο φορτηγάκι που έχει γείρει στις γραμμές του τρένου. Δύο ασθενοφόρα περιμένουν να παραλάβουν το ζευγάρι, τον Δημήτρη και την Ευδοκία που περίμεναν το πρώτο τους παιδί. Η χαρά, όμως, μετατράπηκε σε θλίψη.

Δείτε στο 17:51

Με το υπερηχογράφημα στα χέρια

Η Ευδοκία δεν πρόλαβε να σφίξει στην αγκαλιά της το μωρό της. Στα χέρια της κρατούσε, ακόμα το υπερηχογράφημα, όταν την απεγκλώβισαν οι πυροσβέστες.

Το ζευγάρι επέστρεφε από τον γιατρό. Σύμφωνα με πληροφορίες ο σύζυγός της, άγνωστο γιατί, προσπέρασε τρία αυτοκίνητα και επιχείρησε να περάσει ανάμεσα από τις μπάρες που είχαν κατέβει για να περάσει το τρένο. Από τη σύγκρουση το φορτηγό διαλύθηκε. Το ζευγάρι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Συγγενής 50χρονου οδηγού: «Ζητάει τη γυναίκα του. Δε θυμάται τίποτα»

«Ο Δημήτρης είναι στο νοσοκομείο. Κλαίει συνέχεια. Ζητάει τη γυναίκα του. Δε θυμάται τίποτα για το πώς έγινε το τροχαίο. Η μητέρα του δεν έχει ενημερωθεί ακόμη για το συμβάν. Περιμένουμε τη γιατρό, για να της το πούμε» διαμήνυσε συγγενής του 50χρονου.

Το ζευγάρι είχε πάει στη Θεσσαλονίκη για να δείξει τον μεγάλο υπέρηχο στο γιατρό. Επέστρεφε από την πόλη και θα πήγαινε να αγοράσει ανταλλακτικά για το αυτοκίνητο. Τότε συνέβησαν όλα. Για την Ευδοκία και το μωρό που κουβαλούσε στα σπλάχνα της ήταν αργά.

Εν τω μεταξύ χθες συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτισαν την άτυχη Ευδοκία μέσα σε κλίμα οδύνης.