Δεν είχε αίσιο τέλος η εξαφάνιση της τουρίστριας που αγνοείτο στην Ικαρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μεσημέρι της Τετάρτης 7 Αυγούστου, η Νάταλι  Κρίστοφερ εντοπίστηκε νεκρή, βυθίζοντας σε θλίψη όλους όσοι γνώριζαν την 34χρονη αστροφυσικό αλλά και την τοπική κοινωνία.

Ειδικότερα, εντοπίστηκε πριν από λίγο, η σορός γυναίκας – που όλα δείχνουν ότι είναι η Βρετανίδα τουρίστρια – σε χαράδρα βάθους 20 μέτρων.

Οι Αρχές δεν έχουν ταυτοποιήσει τα στοιχεία της, ωστόσο, είναι η μόνη αγνοούμενη στην περιοχή και όλα δείχνουν ότι το χειρότερο σενάριο για τη γυναίκα επιβεβαιώθηκε.

Από στιγμή σε στιγμή αναμένεται να ανεβάσουν τη σορό της διασώστες που την εντόπισαν σε χαράδρα σε απόσταση περίπου 2 χιλιομέτρων από το ξενοδοχείο που διέμενε με το σύντροφο της.

Υπενθυμίζεται ότι η εξαφάνιση της 35χρονης αστροφυσικού στην Ικαρία έγινε τη Δευτέρα 5 Αυγούστου όταν πήγε για τρέξιμο και δεν επέστρεψε ποτέ.

Ο σύντροφος της την καλούσε αλλά εκείνη δεν απαντούσε. Ανήσυχος και σε κατάσταση σοκ κάλεσε τις Αρχές, οι οποίες ξεκίνησαν αμέσως έρευνες για τον εντοπισμό της.

Μεγάλη κινητοποίηση από τις Αρχές

Μεγάλη δύναμη των Αρχών αλλά και πολλοί εθελοντές συμμετείχαν στις έρευνες εντοπισμού της τουρίστριας.

Από χθες το βράδυ είχε μεταβεί στην Ικαρία, με ελικόπτερο που διέθεσε ο στρατός, κλιμάκιο της Διεύθυνσης Διαχείρισης Ανάλυσης Πληροφοριών (ΔΙΔΑΠ) της ΕΛΑΣ, με ειδικό εξοπλισμό γεωεντοπισμού, με το οποίο εντοπίστηκε το στίγμα του κινητού τηλεφώνου της νεαρής γυναίκας.

Το κινητό της τηλέφωνο μπέρδεψε τους αστυνομικούς καθώς  ενώ έδειχνε ότι ήταν κλειστό από προχθές το απόγευμα, ξαφνικά χθες έδωσε ξανά σήμα από κεραία των Φούρνων Ικαρίας, που είναι απέναντι από την περιοχή Κεραμέ Αγίου Κηρύκου, όπου πραγματοποιούνταν οι έρευνες.