Σοκαρισμένοι είναι οι φίλοι και οι γνωστοί της 34χρονης εξαφανισμένης τουρίστριας από την Ικαρία.

Όλοι κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να βοηθήσουν στις έρευνες εντοπισμού της Νάταλι Κρίστοφερ.

Κάποιοι έχουν σπεύσει στο νησί ενώ άλλοι πραγματοποιούν διάφορες ενέργειες μέσα από τα social media ή συντονίζουν ομάδες που ταξιδεύουν από την Κύπρο για την Ικαρία.

«Σημασία έχει να βρεθεί η Νάταλι»

Η Χριστίνα φίλη και συνεργάτης της Νάταλι μιλώντας αποκλειστικά στο newsbeast.gr ανέφερε: «Είμαι πάρα πολύ αναστατωμένη, όπως είναι όλοι. Είναι απίστευτη κοπέλα. Οποιοσδήποτε αξίζει μεγάλη κινητοποίηση, πόσω μάλλον ένας τέτοιος άνθρωπος που δίνει ανιδιοτελώς την ενέργεια του για το καλό της κοινωνίας.

Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, τεράστια καρδιά, μεγάλο κοινωνικό έργο. Έχει εμπνεύσει πάρα πολύ κόσμο και θα εμπνεύσει πάρα πολύ. Είναι ζωόφιλη, ευαίσθητη, πάντα χαμογελαστή… Απίστευτη ενέργεια, την οποία δίνει ανιδιοτελώς για το καλό όλων μας.

Είναι σημαντικό να βγει προς τα έξω το πόσο υπόδειγμα ενεργού πολίτη είναι η Νάταλι. Σημασία έχει να βρεθεί η Νάταλι. Αν μπορείτε βοηθήστε».

«Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στο νησί για έρευνες»

Την ίδια ώρα και η γνωστή αθλήτρια Μάνια Μπικόφ μιλώντας στο newsbeast.gr ανέφερε ότι είναι σοκαρισμένη. Η Νάταλι ήθελε να συνεργαστεί μαζί της για τον οργανισμό που είχε ιδρύσει στην Κύπρο για κορίτσια και τους μάθαινε τα οφέλη του αθλητισμού.

Η Μάνια έγραφε στο προφίλ της στο facebook: «Στις αρχές του 2018, έγινε η πρώτη μου γνωριμία, με την Νάταλι. Υπήρχε η ιδέα της συνεργασίας με έναν σημαντικό οργανισμό που η ίδια ίδρυσε στην Κύπρο.

Η ιδέα αυτή θα υλοποιούταν τους επόμενους μήνες. Πριν λίγο έμαθα πως είναι η επιστήμονας που χάθηκε στην Ικαρία, έχοντας βγει για τρέξιμο. Υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση στο νησί για έρευνες».

«Φέρε μας πίσω το χαμόγελό σου»

Και η ανάρτηση του φωτογράφου Ανδρέα Ιακώβου είναι συγκλονιστική και δείχνει πόσο αγαπητή είναι η 35χρονη Νάταλι. «Γεια σε όλους. Συναντώ τη Νάταλι Κρίστοφερ μόνο μέσα από το φακό μου κατά τη διάρκεια κάποιων αγώνων τριάθλου.

Το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τις φωτογραφίες της στο διαδίκτυο είναι το χαμόγελό της κατά τη διάρκεια των αγώνων είτε αυτό ήταν στην γραμμή εκκίνησης είτε στη γραμμή τερματισμού. Συνέχισε να τρέχεις Νάταλι, μην τα παρατάς. Φέρε αυτό το χαμόγελο πίσω, το θέλουμε…. Το ξέρεις.

Δεν χαμογελούν πολλοί από την καρδιά τους πια… Σε παρακαλώ γύρνα πίσω και δείξε μας πώς» ανέφερε στην ανάρτηση του πάνω από μία φωτογραφία της εξαφανισμένης τουρίστριας.

Hello to every body. I meet Natalie Christopher only through my lens during some triathlon races. The first thing that…

Posted by Andreas Iacovou Sport & Art Photography on Wednesday, August 7, 2019