Παράσταση διαμαρτυρίας στην περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας πραγματοποίησαν το πρωί γονείς και μαθητές του δήμου Θέρμης, έχοντας και τη στήριξη του δημάρχου Θεόδωρου Παπαδόπουλου, με αίτημα να δοθεί λύση στο πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τη μεταφορά των μαθητών.

Υπενθυμίζεται πως οι λεωφορειούχοι σταμάτησαν επ’ αόριστον τα δρομολόγια διεκδικώντας δεδουλευμένα έντεκα μηνών και συμβάσεις για το τρέχον σχολικό έτος. Η διακοπή των δρομολογίων στα μέσα της χρονιάς έχει δημιουργήσει πρόβλημα σε περίπου 5.000 μαθητές σε όλο το νομό Θεσσαλονίκης.

Αντιπροσωπεία των συγκεντρωθέντων συναντήθηκε με τον αντιπεριφερειάρχη Θεσσαλονίκης Γιώργο Τσαμασλή, παρουσία και του προέδρου του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας – Θράκης, Παναγιώτη Χαραλάμπους, ζητώντας να βρεθεί λύση.

Ο κ.Τσαμασλής δεσμεύτηκε πως θα υπογραφούν οι συμβάσεις και θα δοθούν κάποια χρήματα, με αποτέλεσμα οι τουριστικοί πράκτορες στη Θεσσαλονίκη να συνεδριάσουν το απόγευμα για να αποφασίσουν εάν θα συνεχίσουν ή όχι τις κινητοποιήσεις τους.

Εξαιτίας της σημερινής παράστασης διαμαρτυρίας τα περισσότερα, από τα συνολικά 15 σχολικά συγκροτήματα της Θέρμης, των Βασιλικών και της Μίκρας, έμειναν κλειστά.

(φωτογραφία seleo.gr)