Την πλήρη ανάλυση των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της Ιεράπετρας, είχαν την ευκαιρία να κάνουν σε δίωρη συνάντηση που είχαν χθες, οι εκπρόσωποι των αγροτικών φορέων της Ιεράπετρας με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιο Τσαυτάρη.

Τη συνάντηση ζήτησε και ήταν παρών ο δήμαρχος Ιεράπετρας κ. Σήφης Αναστασάκης, έπειτα από σχετικό αίτημα του νεοεκλεγέντος Διοικητικού Συμβούλιο του πρώτου και μοναδικού έως τώρα, βάσει του νόμου 4015/11, Ενιαίου Αγροτικού Συλλόγου Ιεράπετρας. Παραβρέθηκαν εκτός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Αργύρη Πανταζή, εκπρόσωποι ομάδων παραγωγών της αγροτικής Ιεράπετρας, ο Πρόεδρος του Α.Σ. «Νότος» κ. Αντώνης Πλεξουσάκης, ο πρόεδρος του Α.Σ. «Ανατολή» κ. Αντώνης Ζαχαριαδάκης και ο αντιπρόεδρος της ομάδας παραγωγών «Κάμιρος» κ. Μανόλης Φραγκιαδάκης. Στη συνάντηση ήταν παρών και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ. Μόσχος Κορασίδης.

Οι εκπρόσωποι των φορέων και ο δήμαρχος ανέλυσαν τα ζητήματα που απασχολούν τους αγρότες της περιοχής και ενημέρωσαν τον υπουργό για την σημερινή κατάσταση που επικρατεί στην Ιεράπετρα σχετικά με την αποψίλωση των βασικών υπηρεσιών, την απομάκρυνση του τμήματος ΤΕΙ, και την υποβάθμιση του νοσοκομείου της περιοχής.

Πηγή: flashnews.gr